Annál jobban féltik a jól fizető állásukat. Milyen üzenetet hordozna? Helyette tavasszal a javadalmazási programban vehetnek 100 forintért még részvényt. Majd akkor adhatják el amikor távoznak a cégtől. Azt meglehet magyarázni.
Amit én VIP- nek gondololtam azok nem a fórumban nyíltan megnyílvánuló részvényesek, hanem a tűzhöz közel állók és akár bennfentes információkkal rendelkezők. Azt gyanítom, hogy egyébként alúl becsüljük az 50Mft feletti kisbefektetők számát. Mint Valószinüleg 5-10-szer többen olvassák a fórumot, mint akik be is írnak.
Az általad VIP-ként aposztrofált részvényesek nem a ,,konyhapénzzel" vannak itt, mint az itt fórumozok jelentős többsége...Magyarul nem remegnek....és szerintem megvárják a valós árat. Én sem adok el, pedig több,mint 500k-val rendelkezem....
És ez csak a választás okozta bizonytalanság. Bárki nyer azt azért nehéz elképzelni, hogy az azt követő fél-másfél év nem a kiígazításról az állami beruházások visszafogásáról fog szólni mint mindig. Ez pedig kihat ránk is.
Bocsi, de is tudod/sejted, hogy április 10-ig azért lesznek leszúrások /parazások, akármennyire is írjuk sokan, hogy már nincs akkora politikai kockázat , sokan nem hiszik el...
NEW OPUS GLOBAL