Én se kaptam még :( Email-t írtam múlt hét csütörtökön, amire tegnap válaszoltak, hogy jövő hét elejéig egyeztetnek az ügyben. Aznap válaszoltam, hogy jó lenne sietni(szebben fogalmazva), mert pénteken 14:00-ig kell az eladást rögzíteniük!
Igen! Ez a feltétel teljesül. Ami esetleg zavaró lehet, hogy több TBSZ számlán áll rendelkezésre a szükséges mennyiség, de erre azt a választ kaptam, hogy ebből nem lehet probléma, bár ezzel kapcsolatban ígéretet kaptam egy visszahívásra, de ez nem jött létre.
Üdv Mindenkinek! Már régóta követem csendben a topikot. Egy kis segítséget szeretnék kérni az aukcióval kapcsolatban. Elfogadott szándéknyilatkozat esetén a FIX megbízást, hogy lehet leadni az Ersté-nél? Beszéltem ma egy üzletkötővel de nem kaptam egyértelmű választ.
549-es kolléga adhatná 2 forinttal olcsóbban, hogy teljesülhessen a megbízásom - volt képük 10 darabot eladni 547 forinton, két tételben 2 + 8 darab, fél perc különbséggel...
Valaki tudja mik ezek a 70-100k adás vételek? egyben talán 52k volt a legnagyobb, de jellemzően 10-20k adagok. Ezek honnan jönnek, mert a könyvől én nem láttam, főleg a reggeli két eladásnál.
Hàt aki ebbe rakott pènzt,jol beszop.a minden uj es uj csúcs ez szokas szerint munuszban ezzel nem leht pènzt keresni jól àtvernek ezek mindenkit...hajrà👌
-Opus.-A görbe továbbra is beszűkülve, ami azt jelzi, hogy még mindig él a lehetőség a long irányra. Ugyanakkor az áttörés eddig nem valósult meg, vagyis az árfolyam még nem tudott határozottan emelkedő pályára állni. A jelenlegi mintában már egy 563 fölötti mozdulat is elegendő lenne ahhoz, hogy javuljon a technikai kép, de igazán számottevő tér egy 578 fölötti zárással nyílna meg. Ha ez megtörténik, akkor a 650 környéke reális és elvárható célzónává válhat.Ellenállások: 592; 625; 650 Támaszok: 531; 500.
NEW OPUS GLOBAL