Ha törik, akkor "zászló"! A zászlónak célja, célára van a rés alatt! sacc/kb. 61.8%-nál hmm A résben sokan szerelmesek ezt ne feledd! :)) Tudom az rsi.., túladott, de az akkor sem betonfal! Túladott állapotban is simán eshet az árfolyam ~50 pontot! Volt rá példa... Megoldás? = Felfelé és nem lefelé...😃😃 Sajnos nem én döntök!! :)
AI + a korábbi hozzászólásaid zanzásítva! Feltöltöttem neki a Chartod plusz kértem, hogy foglalja össze a korábbi hozzászólásaid a topicban. Comet Browser+Perplexity Ehhez hozzájött az investing friss chartja meg némi saját gondolat. ez lett belőle :D
Fontos emelkedő trendvonal: Január-március és májusi mélypontokat összekötő vastag (kék/piros) vonal a chartodon. Ez most 525-540 Ft között húzódik, az árfolyam éppen ezen „táncol”. Ha törik, a 500-525 sáv a következő logikus megálló. Lejtő trendvonal (csökkenő csatorna felső széle): 596-605 Ft körül fut, 2025 nyári csúcsoknál, rendre letörés után itt volt elakadása a visszapattanásoknak. Ha a 540 Ft letörik, a középtávra nézve lefelé mutat a trend; 552 fölé visszatérve viszont a 570-600-as célok újra képbe kerülnek. Egyéb technikai mutatók (chart alapján):RSI a semleges tartományban, enyhén túladottból visszafordulóban. Forgalmak mérsékeltek. Stoch RSI szintén mélypontról felfelé tart, de még nincs egyértelmű vételi jelzés. Kritikus zóna: 540–552 Ft, ezt érdemes extra figyelemmel követni – mindkét irányban komolyabb mozgás jöhet kitörés/törés esetén. Támaszok (lefelé): 540 → 526 → 500 → 477 → 440 Ft. Ellenállások (felfelé): 552 → 570 → 596-605 → 630 → 647 Ft.
Az még nem fordult meg a fejedben, hogy te nem érted? Ide nem lehet betenni semmi chartot már, mert annyi okos ember van, de fingja sincs hogy mit lát! Ez magába nem lenne probléma, de akkor az okoskodás felesleges tőlük! Egy regényt kellene írni a chartokhoz, de minden alkalommal, hogy megértsétek! A kritika, meg a trógerolás az egyből megy persze! Egy charton mindig a lehetőségek vannak felvázolva, hogy mettől meddig mehet! Persze aki nem érti, annak mindegy. Igen is, ha a támasz beszakad, akkor új világ jöhet ide a pincébe! Ezt Fibo is felvázolta. Azt senki nem tudja, hogy a támasz mennyire támaszt, de ha alatta leszünk, akkor te leszel az első aki dobálja és egyből az alsó szintek lesznek a célárak! Addig figyelmen kívül kell hagyni! Ez így mükszik! Ha nincs alsó célár, akkor nincs miből támaszt csinálni! Ilyen egyszerű!! Gari semmire nincs, ezek a chartok, viszont támpontot, segítséget adnak, aki egy kicsit is konyít hozzá! Lehet mínuszolni őket, gyalázni, trógerolni, előbb utóbb, nem lesz mit......
Amikor lefelé haladunk, akkor nem tudok nyilatkozni róla, mert nem tudni még semmit! Valószínű h új célár lesz, ha emelkedésbe fordul! Az 525 már másodszorra nem olyan erős támasz, se mint dupla alj, ha addig lemegy! Nem szabadna 530 alá menni, mert az azt jelenti, hogy gyenge a vevői oldal és bárki bedöntheti! Akkor pedig jön a pánik eladások és a shortosok rátesznek mégy egy lapáttal! Jelenleg az alsó trendvonalat tesztelgetjük. Ez fontos támasz lenne, mert 101-ről indul! Vissza kell keresni a hetes chartot. A régi napos, jól szemlélteti, hogy mi jön alatta! A dupla alj akkor mükszik, ha van vevő hozzá, és általában azért lesz magasabb a második láb, az előző mélypontnál! Szóval nem kellene tesztelni. Ebből a dupla aljból, könnyen lehet egy negatív zászló, ezt próbáltam szemléltetni tegnap és nem azt, hogy vagy erre, vagy arra! Ez a régi napos chart. Már a piros trendvonalnál jártunk, járunk! https://ibb.co/M5SCw3dT
NEW OPUS GLOBAL