Topiknyitó: betgyuri 2019. 07. 07. 22:40

NEW OPUS GLOBAL  

Létrejött az új Fórum.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
KKR13
KKR13 2022. 03. 08. 20:09
Előzmény: #97114  Törölt felhasználó
Ebben igazad van, már megszoktam, hogy nem élek nagy lábon, mindig is megtakarító voltam és sosem voltam azon a szinte, hogy nagy dolgokra (sokaknak alap) gondoljak, nekem inkább az fáj, hogy most én sem látom ezt az együtt építsünk valamit a közös jövőnek a gazdaságban folyamatot realizálni, ahol kicsi is megbecsült taggá válik a projektben.
gpeti
gpeti 2022. 03. 08. 20:06
Előzmény: #97106  KKR13
Nem beleszólva a kereskedési módszeredbe, de már régóta beléd akarok kötni miatta;) Biztos jó dolog ez a folyamatos higítás? SOSEM jön lejjebb a százalékos bukód, mert ahogy higítod, úgy jön lejjebb ez a fos,  mindig ugyanúgy-ugyanannyi százalékos bukóban vagy. 
Jómagam eladtam az USA-ban, egyrészt mert már magán az árfolyamon is nyertem 20%-ot, másrészt OTP/MOL-t vettem - napizgatni. Tény, hogy vehettem volna ezt is, és "higítanék", de nem találom (ennél a részvénynél) ezt jó ötletnek, mert "láthatatlan" hogy hol lesz az alja.

Nehéz ügy ez. Kicsit lazíts az erkölcsi szabályaidon, és néha napizz inkább egy kissebb pakkal, minthogy ezt a FOSHt veszed folymatosan. Segítő szándékkal...
Törölt felhasználó 2022. 03. 08. 20:06
Előzmény: #97113  BigProfit
és akkor minket büntetnek, mert orbánt ezzel nem büntetik? Ez végtelen piti lenne részükről, főleg úgy h pl Kennedyt simán eltették láb alól, és még sorolhatnám h miket csináltak, orbán esetén meg betámadják az opust :) :) (szétszopatva minket)
Varesz81
Varesz81 2022. 03. 08. 20:05
Előzmény: #97116  Varesz81
Mármint nagyvad, ahogy erre fele hivjatok
Varesz81
Varesz81 2022. 03. 08. 20:04
Ha én nagy hal lennék, akkor szlovén LNG terminál lennék
KKR13
KKR13 2022. 03. 08. 20:03
Előzmény: #97108  viborg8

Próbáltam most megnézni pár nagyobb leányvállalat eredménytartalékát (értelem szerint 2020. év végi), hogy milyen szinten tudnának osztalékot fizetni.
Az úm. nyerő vállalatok (építőipar) estében is annyi kavarás volt, hogy az ember legyen a talpán, aki tudja mi a helyzet. Emlékeim szerint eddig csak ezektől a cégektől érkeztek osztalékok az anyavállalat Opus felé, így az eredménytartalék soron (hozzászámítva az utolsó év eredményét) túl nagy forrás nincs, de gondolom most is fognak osztalékot fizetni az Opusnak.
A Hungestnek láttam 10 milliárd feletti eredménytartalékát, igaz ott viszont az utolsó év mínuszos volt.
A többi korábbi nagy tagnál, azaz az élelmiszeriparban és a Wamslernél nem lehet egy hamar osztalék fizetésre számítani az anyacég felé.
Az újaknál, energetika pedig a franc tudja, hogy miképp alakulnak a dolgok ebben a geopolitikai helyzetben.
Szóval csak a reál gazdasági helyzetet nézzük nem lehet túl rózsás a kép, ellenben ha pár évet előre ugrunk, és mondjuk pozitív forgatókönyv esetén ledolgozódik a hitelállomány egy jelentős része, akkor meg nevetségesnek tűnik ez az árfolyam.
Sajnos annak idején nagyon megvezettek minket, de ez a mostani árazás szerintem extrém alacsony, a politikai, illetve nagyvilági kockázat miatt tud így lent maradni. A mostani vásárlást olyan szemüvegen keresztül érdemes nézni, hogy ha a következő év végéig visszakorrigál min. 100-150,-Ft-ot az árfolyam, számítva a külső körülmények megfelelő alakulására is, akkor ez innen brutális emelkedés, de teljesen reális lenne, viszont összességében még mindig slamasztikában vagyunk.
Most is úgy gondolom, sajnálom azt, hogy nincs forrásom ilyen árakon vásárolnom évekre előre tekintve.
Törölt felhasználó 2022. 03. 08. 20:02
Előzmény: #97112  HARDCORETERROR
mindez 2/3 mellett, ezt szeretném hangsúlyozni, még valami ez orbánnak nem fáj, senkinek nem fáj közülük, ez nekünk fáj, aki ezekbe (opus, app, delta) tettük a megtakarításunk, mert megbíztunk bennünk, hogy akarnak egy olyan tőzsdét, amin a kis ember is kereshet (magyar papírok, tőzsdefejlesztés) aki bízott szopik azóta is, akik nem bíztak zömmel nyernek, fájdalmas és még ragozhatnám hosszan....én azt mondom h ők maguk csinálják és még véletlenül se soros, ők a legnagyobb soros, csak azt szeretnék, ha sorost látnánk helyettük...
BigProfit
BigProfit 2022. 03. 08. 19:57
Előzmény: #97112  HARDCORETERROR
A V4-ek ,de leginkább Orbán csúnyán keresztbe tett és tud tenni H. Clinton sleppjének az EU nak folyósítandó brutális pénzekkel kapcsolatban. De olvass utána, ne nekem higgy. Orbán egy kis ország vezetője, de a nem szavazata rohadt sokat tud rombolni. 
HARDCORETERROR
HARDCORETERROR 2022. 03. 08. 19:51
Előzmény: #97090  BigProfit
Azt az összefüggést, amire te fondolhatsz nem látom át.
Kérlek, vilagosits fel, pontosan mil,en erdekkornek all erdekeben 2018 ota lenyomni es ellehetleniteni pont ezt a papírt.
Ne hagyj minket ketsegek kozott es talalgatni, mert nyilvanvaloan rossz nyomon jarunk.
Meg egyszer köszönöm
pokrocz 2022. 03. 08. 19:47
Előzmény: #97102  BigProfit

"zsidó elit"...grat...erről beszélni ebben a nyomorult,szegény országban...egy ilyen mocskos"részvény" környezetében...
viborg8 2022. 03. 08. 19:34
Azt vagod hogy ha normalis papirt veszel akkor tuti penzt fogsz keresni ha jon egy jo hir.Otp,Molly,Ricsi,Maszti,4-es.En elvesztettem a hitem ebben a reszvenyben.Ki fogom szorni a gecibe.Ennyiert nem szeretnem igazan,de ha lesz egy jo pozi egy altalam preferalt reszvenyben akkor meglepem.Buko sem tantorit el.Teljesen mindegy mi az oka ami itt megy.Van egy hatar,Mar boven tulmentunk ezen.Masban visszajon az itteni bukom par honapon belul.Delta pozim megmarad,pedig ott is megy am a buli.Ott meg hianyzik valami a kirakosbol es azt mindenkeppen kivarom mar.
Törölt felhasználó 2022. 03. 08. 19:28
Előzmény: #97102  BigProfit
régi opusos vagyok, 400 felett adtam bukóval, most deltás, ott ugyanez a szisztéma megy, nulla kommunikáció, nem összehasonlítva a kettőt. 
Na, amit akarok miért áldoznának erre a magasabb körök bármennyit, iszonyú világpolitikai játszmák zajlanak, kit és miért érdekelne az opus most őszintén, orbán rengeteg tényezőnek tüske, ezer szálon, miért pont az opus lenne a célkeresztben?
viborg8 2022. 03. 08. 19:23
4 eve varunk a semmire.Meddig varjunk meg?2020 decembereben 300ft fole ment az arfolyam.Ma mennyi is volt?Varunk meg par napot vagy hetet es 100ft ala is mehetunk.Mit erunk azzal,hogy a ceg dugig van penzzel?Arfolyam emelkedes kellene,de az nincs.A vak is latja,hogy nem a ceg teljesitmenye az oka ennek az arfolyamnak.Egy szaros nutexnel mindenki tudja,hogy ertektelen vacak,de spekire jo lehet.Ott legalabb valamelyik kis gyoker felhuzza az arfolyamot par millaval.Kamu ralli adodik ott neha.Itt meg barhol bele veszel az par ora mulva tuti buko pozi lesz.Technikai hokuszpokuszrol meg kar beszelni is.Mikor tavaly volt aranykereszt is.Csak aki utanna lebarmolta az nem eppen annak szellemeben jart el.Mai nap igazi szemleltese annak ami megy mar 4 eve.Mindenutt euforia,mi meg ennek ellenere bukoval zartuk a napot.Pedig a haboru miatt nem sok ilyen napsuteses nap lesz.Tehat az eses boritekolhato szamunkra.Ha holnap jon a szopo nap vilag szinten akkor mi tul fogunk esni mindenkit.Szigoruan kis forgalommal.
Smile62 2022. 03. 08. 19:16
Nem volnék ebben a vásárlásban biztos a mai árfolyamon. A forgalom 0-a. Ki a f...... t érdekli ez a nudli?
KKR13
KKR13 2022. 03. 08. 19:06

Mondtam, hogy a krízis kell a tetű hitelpénzrendszer lovagjainak, nincsenek véletlenek.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220308/kiszivargott-kozos-adossagkibocsatassal-gyurne-le-az-orosz-energiafuggoseget-az-eu-531905
Az Opus kapcsán pedig nem sopánkodni kell, hanem aki megengedheti magának, az vásároljon ilyen árszínvonalon részvényt és ne adogassa spekulatív módon minden kis emelkedésnél, hanem befektetői attitűddel menjen neki a következő éveknek is. Pár ezer ember "csodát" tudna tenni ilyen hozzáállással, bár tudom, hogy ilyen a büdös életben nem lesz.
gpeti
gpeti 2022. 03. 08. 19:06
GYURI!

El is felejtettem.. A focista csávó hívott? Mit hazudott?
gpeti
gpeti 2022. 03. 08. 19:05
Nekem ez a sunyítás, lapítás a cég részéről a legérthetetlenebb. Számomra ez biztos jele annak, hogy benne vannak a részvények elértéktelenítésében. MKB-ről ne is beszéljünk. Aki emléxik, az tudja ki volt itt Gyuripapa (most hagyjuk, hogy szerintem amennyire hasznos, annyira káros is volt) de ő volt az, aki egyik fő indítéknak adta meg, hogy azért lép le/ad el, mert nincs kommunikáció, és ez nagyon rossz jel. És akkor még 600-700Ft volt ez a fosh! Ezt jól látta.

Egyre súlytalanabb emberkék jelennek meg a cégbe, Bejácska is lelép, tiszta átjáróház.. Szinte úgy néz ki, nyűg/púp a cég hátán a saját tőzsdei jelenléte. Én sem látom, mi fordíthatna ezen.
Smile62 2022. 03. 08. 19:03
Előzmény: #97099  viborg8
Teljesen mindegy nekik. Szerintem kamu,,,, a cég bevezetése a részvénypiacra. Lassan lehull a lepel. Szvsz.
BigProfit
BigProfit 2022. 03. 08. 19:02
Előzmény: #97100  BUXopoly
Tökéletes helyzet elemzés. Lényegtelen az eredmény… fejet kell hajtani, ha tetszik ha nem. Orbán nagyon nagy tüske az amerikai liberális pénzügyi zsidó elit szemében… De valamit tennie kell a főnöknek, mert ha itt elkezdődik piacin a brutál pakkok dobálása, akkor az nem áll meg…
Smile62 2022. 03. 08. 18:57
Előzmény: #97100  BUXopoly
Teljesen egyet értek. 

Topik gazda

betgyuri
betgyuri
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek