én "mindenevő" vagyok :) anyukám annak idején karalábélevélbe csomagolt húsgombócokat főzött levesbe,és csinált karalábélevélbe göngyölt ízesített rizsgombócokat sütőben szósszal a mai napig látom, hogy a friss karalábéleveleket is letépik és a szemétbe dobják a boltokban utánaolvastam : a karalábé levelében rengeteg vitamin és ásványi anyag van ! nem szemétre való, ha friss
az appeninn lett számomra a legnagyobb sikertörténet múlt péntek óta és az sem blue és hiszek benne, hogy az app sikertörténet folytatódik minden esély megvan rá a múltja, a fundája, , a lehetőség a szit hír miatt, minden együtt áll, hogy emelkedjen tovább
stayerke, értem az álláspontod, biztonságosabb, amire te törekszel vettem egy kóbor ötletből deltát, de ma látszott, egy okádék van benne , ezért írtam be a nord-nutex párost azoknak, akik gyorsabban szeretnek nyerni nekem a nord tetszett, mert 14-től nagyon gyorsan tépték fel, és most úgy tűnik, áttették a székhelyüket a nutex-be a nord-ban vadászók a lényeg, hogy rossz ötlet volt a delta vétel és ezért írtam a nord-nutex párosról, nem neked, hanem azoknak, akik jobban szeretik a gyorsabb 5-10-15-20 %-ot
A nagy 4ig pakkon kívül egy hangyafing méretű delta van, úgy látom elindult végre a korrekció útján az otp, mindenképpen vissza akarok szállni! A 4ig november végén eldől, addig már kitartok, ahogy a 800 is ki fog tartani. Appennin ingoványos, lesz még liftezés benne, nem hiszem, hogy lemaradok róla.Továbbra is tartom a véleményem, hogy inkább 10 egységgel nyerek 1%-ot, mint 1 egységgel 10%-ot! Nekem az első verzió komfortosabb!
úgy néz ki, beteg a kicsi megint , nagyon köhög , ebből nem lesz holnap suli ja, ha már a delta-féle szint: érdemesebb nord-nutex variációkban gondolkodni, ma a delta pénzből nutexet vettem 15-ön, ahhoz képest jól zárt
Van egy ember aki hetek ota telepakolja az eladoin a konyvet,gatolja es gatolta az emelkedest.Picsa forgalom mellett bepakolt 150-200K-t a konyvbe.Mindig akkor jelent meg amikor kisse megindult volna az emelkedes es csirajaban fojtotta el azt.O lett pakimano.
leves