tévedsz én s Marika máshogy látjuk...Én egyenlőre megyek benne mert megy...kgyig biztos..én azt mondom ha lesz oszti tavszra akkor lehet az amit ti mondtok 800...ha nem lesz tavszra oszti akkor dobom ki a faxba...
régebben vettem, utoljára 227-en vettem és 234-en adtam, "takonyak" papírnak gondolom, ha érted ---- ha nem, segítek : /nem félünk a farkastól c film / ott elmondják, mi a takonyak
mondtam neki, legyél mechanikus narancs vagy csodálatos mandarin mi az a csodálatos mandarin? megmutattam neki , de csak a zenét, nem a színházi előadást érdekesnek találta, izgalmasnak
a kicsi egész este judy garland akar lenni:) balettlépéseket is kitalált a dalhoz:) azt mondja, most figyelj, lábujjhegyre állok és magasabban tudok énekelni:)
ja, és ezt a tojáslepényt a kicsi miatt nevezem tojáspizzának, mert akkor szívesebben eszi:) a lényeg, hogy bármit rá lehet pakolni, zöldségekkel összesütni, a reszelt sajt nagyon jót tesz neki, de zöldségtől függően az ízesített tejföl vagy görög joghurt is remek hozzá csináltam már "hamisan" is reszelt krumplival, mint a spanyolok, akkor tejszínesen és nagyon lassú tűzön , hogy ne égjen meg a lepény
leves