Eddig is lehetett tudni, hogy idén SEM lesz osztalék, nem március 11-es óta derült ki. Akinek igen, az homályban volt eddig. Segítek: jövöre SEM lesz osztalék. Ha esetleg bármikor sejtetni szeretnéd saját magaddal. A cég ugyanis sosem "keltette annak látszatát", hogy talán.
Én erre válaszoltam: "ez március 11-i cikk. Azóta kiderült, hogy nem lesz idén sem oszti fizetés". Azt válaszoltam, hogy nem azóta derült ki, hanemévek óta tudott. Én tudom, mire válaszoltam, releváns választ is adtam. Az viszont homály, hogy akkor te miröl beszélsz.
Kiváncsi vagyok,hogy a Q1 után milyen részvény/nyereség jön ki. Az utóbbi időkben az értékesítési növekedés nem hozza az eredmény javulást.Sőt minél nagyobb a cég,annál kisebb a nyereség.
"Bezzeg régen..." még önálló PSzÁF felügyelte a tőzsdét! Akkor nem lehetett ilyen kicsi névértékű részvényből pár db eladásával, vételével manipulálni az árfolyamot. Ha a napi kialakult árfolyamtól jelentősen (cca. 4-5%-al) eltért az eladási/vételi ajánlat, nem lehetett megkötni az ügyletet, már a bróker cég visszautasította azt.
Persze, hogy nem új! De amikor a kgy. meghívóban az egyik (8). napirendi pont: "Az adózott eredmény felhasználásáról való döntés és az osztalék megállapítása"; és közben jönnek a "vételi ajánlások", akkor sokan azt hiszik, hogy lesz (lehet) osztalék, ezért elkezdik venni a papírt, ami felnyomja az árfolyamot. Azután persze jönnek a negatív meglepik!
2025. április 15. A 2025. évi I. negyedéves Sales Report
közzététele 2025. április 25. Éves rendes közgyűlés
(a közgyűlés által elfogadott 2024. évi éves
jelentés közzététele) 2025. május 19. A 2025. évi I. negyedéves jelentés közzététele
Mivel a nagytulaj választja a mangementet, amely elkészítí az elöterjesztéseket a KGY-re, logikus, hogy minden elöterjesztés a kihirdetett stratégiával összhnagban lesz. A KGY csak formalitás.
Be kell vallanunk ilyen vezetés mellett esélyünk nincs az emelkedésre.Romániát meg elvitte a havazás.Sajnálom minden emelkedik és korrigál itt a rongyrázáson kívül évekig nem történt semmi!
-Private Banking:-AutoWallis napi: A 175 letörése már a múlt héten
elindította a korrekciós fázisát.
Az emelkedő trendje lejjebb a 138 körül húzódott,
amely felett meg tudott állni a zuhanás és napon
belül fordult is.
A 162 feletti szint ezzel ellenállás zónává vált.
Szűkülés várhat az ilyen típusú mozgásra.
Ellenállások: 175; 188; 200.
Támaszok: 138; 125; 112.
AutoWallis Nyrt+topic