Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sehogy... a szo.róller után regisztráltam... és követem az eseményeket... sok feszültséget okozott ez a papír... és támogatónak éreztem az itteni hangulatot h nem vagyok egyedül ezzel :)
A mai nap szerintem nem lesz egyszeru a konyvszerint. Konnyen 50 nel talalhatjuk magunkat. Erre nagyobb az esely mint a 60 atlepni. Mondjuk nyitas elotti a konyv…
a tőzsde a földbeállást árazta be ami 50ft alatt volt remélhetőleg most a jövőt fogja beárazni, magyarán ha az árfolyam emelkedik akkor a jövőbe fektettnek, lásd Tesla mikor a csőd szélén táncolt.
Érdekes lesz az év hátralévő része. A delta árfolyama esik, amikor megy a szekér valamennyire. Mikor meg a földbe áll, akkor meg emelkedik a részvény. Tényleg ennyire fogalmatlanok vezetik ezt céget..... Csak nehogy a Balasy kategóriába essen ez a cég is. :)
Csak úgy általánosságban : Mostantól " remélhetőleg , problémásabb " lesz pénzt kiszedni,kilopni, "visszaosztani " a cégekből. Kénytelenek lesznek cégek a részvény árfolyamon keresni. :-) Tisztességes piacon kevesebb elnyert melóval is több lesz a nyereség + a magasabb részvény árfolyam. KÖLCSÖNADOTT részvényt vissza !!!! TISZTESSÉG !!!!!!!!
Ja igen, tegnap reggel adtam el azt, amit hét elején vettem 52-53 on. Figyelem egész nap a mozgásokat, jelenleg nem vettem vissza, de nem is szeretném hogy menjen innen lefele. Van 8 papírom, mellette 3-4-ben kisebb pakkal ugrálok ki- be heti-napi szinten.
Szia! Én erre gondoltam: Ma reggel el is adtam a szokásos 26000-es pakkom amit múlt héten vettem alig 50 felett. A komolyabb pakk az maradt. Épp ma beszéltem haverral, aki szintén rendelkezik nagyobb pakkal, és ugyanúgy kereskedik a játszóssal mint én. Szóval agyaltunk, hogy pont fordítva kellene basszus, a több százezres tételt eladni, a 25-30 ezrest tartani, akkor bizony egy szavunk sem lenne
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.