Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
igen, lehet ez simán csel, hogy ezzel is átverjenek bennünk, mint sok minden mással is már, az látszik h minden részvény is kell valakiknek 70 alatt és mindenáron azt akarják h aki nem adta ötven körül az adja itt és ez is egy módja lehet az elbizonytalanításnak. Csöves Kövesdi hol adott el a múltkor 32 ezer darabot 50 körül, azt nézzük h közben vettek közel másfél millát, de ja közben meg vesd össze jászaival, aki ötszörözés után se ad egy darabot se, meg micsoda hájpot generál jászai és fekete a 4-ig körül folyamatosan, ezek meg.... Szerintem ez a cég valójában már nem az övék, kiadták nekik h legyetek minél pitibbek mi meg, a valódi tulaj közben összeszedünk mindent is 100 alatt, én így látom....
Hát az sikerült. Az elmúlt pár nap jó hangulatát sikerült hazavágni ezekkel a szánalmas eladásokkal. De mi az igazi indoka annak, hogy mindig keresztbe tesznek az igazi emelkedésnek? Hagyjuk már ezt, hogy mindent el akarnak szedni. 10 millió db vételek voltak nemrég, mindenki sokkal jobban keresne az árfolyam emelkedésen, mint ezen a 6 éve tartó tötyörgésen. De ezek a piti eladások egyértelműsítik, hogy nem akarnak emelkedést. De akkor mit akarnak? Nemcsak mérhetetlenül elkeserítő, hanem teljesen érthetetlen.
Az a baj, hogy korábban azt gondoltam, hogy ez egy nagyon jó kapcsolatokkal rendelkező, nagyon jó szegmensben mozgó cég. Sikerre van ítélve. Aztán mindig szembesülni kellett a benne lévő vezetőkkel. Bártfai, Pércsi, Bakos, Kövesdi, Bodza. És ilyenkor mindig a fejemhez kaptam, atyaég ez milyen névsor b+! Az egyetlen esély az, ha ők csak interim management. Remélem most épp azt látjuk, ahogy ők kifordulnak innen.
Ugyanazért, amiért fénymásolni sem tudnak, és a közleményt sem tudnak kirakni hiba nélkül. Ott tartunk, hogy nem veszem komolyan az első közleményt már sosem. Megvárom a két óra múlva érkező módosítást, másodjára el szokták találni.
Pontosan így gondolom én is! Tényleg nincs 300 ezer db se, erre aztán nagyon nagy szükség volt tényleg. Először nem is akartam elhinni, egyértelműen vételnek hittem és azon bosszankodtam, hogy mennyire kevés ez tőlük. Nagyon nehéz kedvelni őket és akkor erősen vissza fogottan fogalmazok!
Ne is mondd, megint megyünk neki egy újabb karácsonynak, úgy hogy a pénzem itt rohad évek óta, de azért a család ne vegyen észre semmit - persze hogy érzik. És akkor házon belülről verik szét az emelkedést. Szerintem ezzel a csapattal nem lesz emelkedés. Ez a pénteki húzás már fájt.
Mert már kínodban mit csinálsz?? Ebben a cég struktúrában nem lehet felvenni a pörgést. Mondtam már sokszor ezt a példát : ha a Fönök fel akarja hívni a 4ig vezetőjét, benne van a nokiában. Ha a MOL vezetője kell azt is tudja ki. Deltának ki a vezetője??? És benne van a Nokiában?
Szerintem a Bakos és a Bodza podcast szereplésén is látszik, hogy full vakon vannak. Kövesdinek meg már múltkor is írtam, hogy le kellene mondania. Alkalmatlan. Nem értik a tőzsdét, annak a lélektanát, és fogalmuk sincs, hogy egy tőzsdei céget hogy kéne vezetni. Az is valószínű, hogy azt sem tudják miért emelkedik most az árfolyam. Valószínű innen páran jobban spekulálunk, mint ők onnan az irodából. Van egy pókeres mondás: ha nem tudod, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy. Itt most ők azok. A másik két ingyenélővel együtt. Bártfai, Pércsi…csak tudnám, mit tettek hozzá eddig. Valószínű csak vittek. Ha szerencsénk van, oda fut ki ez a történet most, hogy őket többet nem látjuk.
Sajnos ez a végtelen piti amatőrizmus sütött azokból a podcast videokból is amiket Shaun feltett. Tényleg az az érzés hogy ezeknek semmi közük a céghez , bábnak vannak csak odatéve addig ezek a full senkik, amíg elindul valami értelmezhető. És ez még a pozitív értelmezése a helyzetnek.
Hm.... Nincs 300 ezer darab se, micsoda pitik istenem, de tényleg. Adjátok már át ezt az egészet valakiknek, akik nem ilyen pitik és mernek nagyot álmodni.
Pénteki tranzakció. Jól kivárták a 3 napot. Akkor xarabb volt a hangulat, lehet nem akarták tovább rontani a hangulatot, ma már azért akkorát nem üt, de akkor is rossz üzenete van. Küzdünk a piaccal, az inflációval és a rossz vezetői döntésekkel. Valaki tényleg vegye meg a céget mert másképp újabb évek itt a dagonyában. Szomorú vagyok tényleg...
Sajnos ez is egy megnyilvánulása, tünete annak ahogyan a Delta az elmúlt 6 évben kezelte a Brand építést és a tulajdonosokkal való nexust. Éppen emelkedik az árfolyam és azt üzenjük, hogy ez itt már jó eladási árszint. Lehet sajnos sok fizetett hirdetés és promo ha ennek az eladásoknak rossz az üzenete.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.