Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
de nem etettek bennünket hat éve? Jó volt h tulaj lett 2019-ben barna v kadosa használt bármit az árfolyamnak? Most használ bármit bármi az árfolyamnak? 49 :( akkor miért nem veszi berki, kadosa, barna itt v bárki ha jó lesz v annyira jó? Egyáltalán mit keres itt az árfolyam?
Nem örülök, de hányszor írtátok, hogy károgok, meg csak eladatni akarom veletek a részvényeket, mert venni akarok, stb. Ma sajnos 50 alatt is volt. Itt csak egymást biztatjátok már sok éve és abból amit fejtegettetek itt a fórumon, eddig semmi nem valósult meg. Ez a tény.
érdekes, vagyis itt vannak a delta körül barna is szerinterm, de 50-en eladó és folyamatosan adják 2019 óta, most az is lehet h ezekkel az emberekkel, nevekkel etetnek, csapnak be bennünk, eddig ez volt az biztos, itt van október vége és 50 ft-on eladó, vagyis egyelőre hiába van itt bárki baszhatjuk, mennyi volt nekik 2019-ben is és hiába, ugye itt csak az árfolyam számítana, az lenne a mérvadó, az meg 6 éve szar, ebből a szempontból eddig a nevek inkább károsak voltak, én már nem tudom, egy biztos az árfolyam a mérvadó, az meg idei aljon van, 19 pontra a mindenkori delta aljtól
Varj Kardosa mikor Barna átadta a pakkját, Berkienk, akkor ment ő is. Most újra itt van? Erre gondolt Doc…….Hmmmmmmmmmmm Mi történik? Plussz a bank vett 1 millió db ot? Most az AI elkezdett kőkeményen folyni mindenhol!
nem azt mondtam hogy nem jó? azt hogy kevés egy ekkora részvényszámú NYRT hez. Ha ez a cég kell hogy több 100 milliárdos munkát elnyerjenek akkor fog az egekbe emelkedni a részvény ára. Nem ettől a cégtől!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.