Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem akarok én senkinek sem megfelelni. 60 éves vagyok. Szarok én arra,hogy ki mit gondol rólam. Leírom amit gondolok, ennyi. 2-3 éve már leírtam,hogy 2025 őszén fogjuk látni mi is a DELTA "igazi" arca. Igen,néhányszor írtam,hogy most pihi ( nehéz a sok makit elviselni ), de miért én ne írjak miközben sok részvény nélküli "haláltábort " csinál a fórumból. És azok mennyivel különbek akik csak kérdezgetnek, számon kérnek ? Úgy aztán nehéz tévedni. :-) :-) Tessék, írja le például a lópokróc is,hogy mikor mi várható a DELTA cégtől és akkor majd meglátjuk,hogy mi valósul meg belőle. Viccc !!!! Szóval sok itt a bohóc,nem én tehetek róla. NEM kérdezek senkitől semmit, nem is kérek számon semmit. Viszont mocskos dolognak tartom,hogy ilyen "kellemetlen" helyzetben mint most sokan összeszarják magukat és másokon kérnek számon bármit is ahelyett,hogy inkább a saját munkásságukat egyengetnék. Tehát tessék leírni a jövőben vártakat és akkor meglátjuk,hogy mások mennyire felkészültebbek. :-) Osztani az észt, másokon bármit is számon kérni ? Egy névtelen fórumon????? MOSOLY ! ÉN adtam a nevem az arcom . Vállalom az írásaim. Szerintem mindenki a saját gondolatait ..................................... Én akkor is helyesebbnek tartom,hogy próbálunk bármit is "helyre rakni " a gondolatainkkal, mint HALÁL hangulatot okozni egy fórumon. Akkor mégis ki, miért van itt ??????? Én ilyenkor is vállalom. Majd meglehet nézni,hogy néhány forint emelkedésnél mennyi OKOS fog megjelenni, micsoda árfolyamokkal !!!!
Én itt már a kiszálló át tervezném mert itt érdemi munkára kicsi az esély a választásokig .. Bízhattok egy spekafelhizasban de csökken az esélye ..s arra feltenni lassan mindent …miért jobb 80 Ft-ön beragadni majd télen ? 👀..
Most az Orbán kormány hitelből költekezik és “ veszi” a szavazatokat. Az állam meg mint tudjuk majd fizet a cégeknek .. Majd .. Ígéret az van . Lázár Janó meg legfeljebb áthúzza/ vagya valóság/ a dolgokat.( beruházásokat )..
de ha az árfolyamon nem látszik, akkor kit érdekel, hogy hol a helye a deltának a Béten? (csak látszódna az árfolyamon is már az ősz, hisz mindjárt ősz)
Pár év alatt már legalább tizszer elköszöntél azzal,hogy nem írsz ide többet. Pár év alatt már sokszor írtad, majd jövőre,..,majd jövőre sokkal jobb lesz, a delta elkezdi amire vártunk. Most a legutóbbi verzió: 2025 őszre kezdődik a játszma. Szerinted. Nincs ezzel baj,csak kérlek ne köszönjél el hónaponként mert így hiteled veszted. (mondjuk a meglátásaid eddig nem jöttek be). Jó kereskedést.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.