Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na, szóval ! Elérkezettnek látszik,hogy épüljön aminek az alapjait az évek alatt lerakták. Sok jel erre utal,ismételni felesleges. A köpködők így is úgy is köpködnek,de nem tényezők. :-) :-) A DELTA GROUP Nyrt elkezdi amire vártunk. Mint írtam 2-3 éve , 2025 őszén meglátjuk,hogy hol lesz a helye a BÉT-en ( árfolyamtól függetlenül ) ( mindenki vérmérsékletétől függően azt gondol bele amit akar . ) Tehát a játszma most kezdődik szerintem csak előtte még megrugdossák a kisbefektetőket,hogy ne felejtsük el hol a helyünk és mennyire nincs beleszólásunk a történésekbe. :-) Ha így,hát legyen így. A megszerzett részvények már úgy is nálunk vannak. :-) :-) Meglátjuk,hogy csak a srv miatt van -e itt az árfolyam vagy az újabb ( elkövetkezendő ) ALAP vásárlások miatt küldték le ide a posványba. Kibírtuk. :-) Ennyi. Jöhet a folytatás , érdeklődve várjuk. :-) ui: Az alap/ok nem véletlenül két "felé" vették a részvényeket ( 21 millió darab , két felé osztva ) , Így 5 % alatt maradtak. :-)
Ez így igaz, nem jöttek be.Emberi számítások alapján az a kurva sok körülmény támogatólag tűnt az árfolyam rendberakására. Még azt is hihettem én ostoba, hogy az akvikat x részben rv.-vel fizetik ki, s majd még egyebeket is.Eddig ez nem valósult meg, voltak elképzeléseim ( pici info is hozzá) 240 alatt nem fogom eladni akkor sem a bázis állományomat, ami nem kicsi.Remélem kielégítettelek!
Mindenki leírhatja ide a véleményét, legyen az pozitív vagy negatív, de tőled állandóan csak a negatív köpködéseket olvasni már nagyon unalmas. Miért nem állsz tovább, ha ennyire negatívan látod a részvény jövőjét? Átlátszó a “műsorod”.
Èn azèrt azt gondolom, a deltàt simàn elengedik (felàldozható) ha a vàlasztàs nem úgy alakúl:( nagyon ugy fest , hogy az új törpe a kicsi lesz . Ès ha igy lesz akkor valamit beàldoznak:( ès az nem opus vagy többi “erős” papir lesz. A nèpnek kell egy kis cirkusz, hogy folytatni tudja a kicsi a “munkàt”
Milyen akvi? Mèg csak szàndèknyilatkozat van amit bármikor visszavonhat:( làtszik, hogy a delta vezetèsnek jo ez az àrfolyam:( majd ha egyszer fontos lesz az àrfolyam is akkor majd elengedik
Sztem lesz még akvi, csak megy a kussolás.Lassan neki kell állni az elnyert melókat elvégezni, végszámlákat kiállítani, majd a profitsoron megjeleníteni.+ megvett cégek az ebidtaban is megjelennek és lesz egy szép kerek,kövér szám, ami már nem fog emlékeztetni a régi deltára.
Az a baj én is így látom, ahhoz az árhoz amit én és itt többen várnak mindenképpen, nekünk a 150 nem pálya! Abban reménykedtem, hogy a választás talán megsürgeti, szerintem a Delatát már nem rendíti meg, sínre tették, max 26ban lehet majd jó áron venni 1-2 hónapig ha úgy alakul, de szvsz már nem a politika vezeti a nert, ner a politikát, jelenleg még ugyanaz az ember(család) vezeti mindkettőt, 26tól max a nert! A tippem, szigorúan csak tipp 2028!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.