Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Akkor hagyd abba a hergelést,és nem lesz semmi gond.Amikor napokig csak jó reggelt kívántál,máshogy viszonyultak hozzád az emberek is.Akkor sok pluszt kaptál.
Én legalább a szemedbe mondom ha bajom van veled. És nem célozgatásokon keresztül, és mindenféle sértegetéssel megspékelve ahogy te teszed. De látom ragadós a példa, már attika is kezdi. Nem lenne jó, ha ez a pökhendi, kioktató, fensőbbséges stílus divatba jönne itt a topikban
Ne foglalkozz vele,azt sem fogja fel,hogy ne irogassa be minden reggel a szokásos szövegét,mert csak hergeli az embereket.Láthatná a hozzászolásokból,hogy mennyire népszerű.Nem jut el az agyáig,egy infantilis nő lehet.Kicsit pihentetni kellene a fórumból,hátha akkor felfogná,de azt is kétlem.
Csak nem bírsz magaddal KF..... megkértelek már párszor, hogy a részemre ne írj így remélem, meg tudod majd újra állni... Én nem szeretnék Neked írni és a Te szintedre lemenni ha nem haragszol! Előre is köszönöm, hogy elolvastad és megértetted! Béke veled!
Minden benne lehet, bár szvsz a mai napon nagyon túl is teljesítette magát, alig akartam elhinni ebéd előtt amit látok (10 Ft emelkedés nagyon rég nem volt, amihez viszont nagyon kevés ez a forgalom, a reggeli vétel pedig több mint érdekes volt). Szurkolok majd nektek a partvonalról, hogy menjetek majd tovább! 😉
Én semmi ilyet nem látok. Ez még csak nem is speka. Egyszerűen csak visszarakták egy reggeli 100 és egy déli 250k egyszeri vétellel az árfolyamot 68-ra mert már kicsit túlzás volt a tegnapi 58. Ezeken kívül semmi forgalom.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.