Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szia Vaculak ! Igen, folyamatosan írom én is,hogy eljön az ídő amikor a 101 millió darab részvényből a "szabadon" vásárolhatók igencsak felfognak értékelődni.
szia Manopi. igen , én is igy gondolom. Biztos kezekbe kell juttatni a papirok nagy részét / intézményi befektetők , akvizició, alapkezelők /és akkor a közkézen lévők felértékelődnek. szvsz
Szia ! Lehet itt sokaknak spekulálni,hogy jajj most úgy is esik, DE : Ezt bármikor megindíthatják, NEM biztos ( SŐT ), hogy December és Február között fogják. Soha-semmi nem kiszámítható. Akinek mondjuk nem kell 70 forinton az emelkedés közben sem fog belevenni 80 ft körül,MERT HÍR NÉLKÜL FOG EMELKEDNI és nem tudható kereskedés közben,hogy mennyi az annyi. Mondjuk ez engem nem érint ! :-) De ha Januárban fog emelkedni arra is ez az írás helyénvaló. :-) Szóval itt szerintem kár okoskodni. NEM kispályásik ezek szerintem.
Én is úgy gondolom , h a kibocsájtási ár nem lesz hosszantartó hatással az árfolyamra. Nyilvan speka , ill pszihés hatás lesz , de szvsz a lényeg a növekedés , a jövedelmezőség.
Mivel egyik se vagyok ezert miert kene kovetned? Azt irok amit az elenk tett infokbol lehet kikovetkeztetni.Es jelenelg mit tudunk december fogjak beadni a kerelmet a papirokra akkro tudjuk meg mennyin fogjak bevezetni de me gVacula kse tudta kiszamolni pedig allitalog minden info adott hozza ... Inkabb eltutn a sullyesztobe.Nagyon ne makarjak itt egyesek hogy tisztan lassunk.
Ez a papir tenyleg a legnagyobb szutyok szar 😂 mar bocsanat, senkinek se szeretnek a lelkebe gazolni! Nyerik a kozbeszerzeseket, ugy hogy a pontos erteket ne tudhassuk, de legalabb a ceg tobbszoroset. 4ig meg minden fostalicska ralizott, ebben volt 2 nap amikor adtak a benfentesek. Itt egy dologra kell a cegnek a befekteto, arra, hogy legyen kinek eladni a szar hulladek papirjait amikor felrangatjak az arfolyamot. Igazabol tulsagosan nem erint meg a dolog, tartogatom ezt a csodapapirt, amig kell, de azert igazan bosszanto h ez a magyar tozsde... 2-3 eve mindig ugyanaz megy. Fuj.
Realitást nezve az a gond, hogy a megérkezés nem hetekben mérhető szvsz. Bar attol fugg, ki hol erzi majd azt, hogy megerkezett. Jo lenne ma egy hír hogy holnap ne menjen 60 hoz kozel. Nagyon max holnap egy hir. De elnezve a BÉT papírjait sztem ez most masrol szol, nem arrol hogy hogyan ussuk verjuk csak a deltat. Igy meg kitudja meddig megy le...
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.