Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ugyanezzel vigasztaltak magukat a setben 60-70-nel h ugyan hova eshetne mar? Ugy h egy ilyen onbecsapas iszonyu sokba tud am kerulni.
Törölt felhasználó2021. 09. 03. 15:36
az a véleményem h vakon vagyunk továbbra is, abban is h idáig lejött illetve jóval lejjebb és abban is azok leszünk ha tartósan emelkedni fog, teljes agyhalál és kiszolgáltatottság, ez az egész opusal kezdődött 2017-ben opus-konzum, aztán ez lett belőle ez az agyhalál ami a béten megy, senki nem tudja h ennek mi lesz a vége, mikor, semmit nem tudunk. Iszonyú alacsony forgalmak vannak a béten, aztán néha megindul némelyik papír, néhányban van rá némi magyarázat, másokban nincs. Én azért épp kifejtettem sampinak privátban h 900 közeli 4iget megvenni eszement bátorság, akkorát eshet bármikor bármire, mert van tér esni, egy 60-70-es delta már hova essen, még 200-nál se lenne akkora tér esni, mint feljebb...
Nem is fogják. Mivel érdemes lenne a piaci kapnak utána számolnod. Nekem van 103ról is pár ezer adom is amint valaha eléri. Ma eladtam a 68 vételeket 85. Lesz időm visszavenni.
Ma copy-paste-elve volt a 2,5 evvel ezelotti esemeny,amikor a papa megjenelt befektetokent. Mindenki az rgbe varta a papirt,brutal reggeli vetelre megis meg brutalisabb azonnali eladas volt a reakcio megallas nelkuli egesz napos ontessel. A tobbi azota tortenelem,3 eves egyhuzamu eses,arfolyam harmadolas.
Törölt felhasználó2021. 09. 03. 15:22
80 as szintet meg kell venni ugy néz ki utána jöhet a 90
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.