Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
honnan a faszból h újra és újra eladó papírok sok tízezrei miközben már nem tudom hányszor volt ezen a szinten, plusz látszik h valakik veszegetik még sincs bejelentés küszöbátlépésről, új tulajról, vicc az egész, teljesen vakon vagyunk tartva továbbra is. Engem hosszú évek után kurvára nem érdekel h nagy nehezen helyrehozzák amiket durván elbasztak, a mi kárunkra, hanem engem csak az árfolyam érdekelne....az meg továbbra is lófasz, vicc h egy papír azért nem mehet mert alacsonyan kell tartani évekig, ilyen eleve egy normálisan működő tőzsdén nem is lehetne, meg mert jaj istenem felmegy a 180, meg a 360 napos, viccnek is rossz....
Igen, tavaly ősszel ennyire becsülték, amire mondták is, hogy a skálán a pesszimista cenárió. De most eltelt egy év, egy üzleti év, ami valószínűleg sokkal jobb eredményű mint az előző. 7 Mrd felett kell legyen a mostani érték. Persze természetesen nem 21 Mrd. Szerintem 7-15 Mrd között lesz.
Uraim, tegnap 93 M forgalom volt ezzel jelenleg 25 M a napi forgalom. Mától 100 M fölé megy, szeptember végéig pedig összejöhet a napi 100-as átlag ilyen hírekkel és azok folyamatos adagolásával. Ezzel persze mehet az árfolyam is. 80 fölé.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.