Nagyon rég ismerjük egymást,de én idáig tartottam magam ,egy hónapja nincs fotexem.15 évig tartottam, pedig Te a szánkba rágtad,hogy a Várszeginél a kicsik pénze a legolcsóbb.1.34-be volt 2.22-ért eladtam,még az asszony is megsíratta.De most szerintem a Várszegi ezzel a bróker komédiával /egri bróker,alapkezelő stb/szépen elveszi a kint levő rv.-ket.A Várszegi tulajdonos a Concorde-ban és rajta keresztül fogja a kicsiket olcsón kivásárolni.Ez a bróker duma,hogy majd ő falhoz állitja a Várszegit nem sikerült már nagyobb cégeknek sem.Nem kell neki ajánlatot tenni és ezt a kis szinházi előadással füszerezett komédiát eladja,hogy milyen okos,ügyes brókerek vannak.Nem vagyok elkeseredve,mert többtizezer részvényem volt,3.30.ért is adtam el,tulajdonképpen 12%-kos évi kamattal.Fogom olvasni a topikot ezután is ,Téged szeretettel külön üdvözöllek,mert Te voltál a topik józan hangja, de kérdezném melyik topikban olvashatlak esetleg?Jó egészséget,sikeres kereskedést kivánva üdvözlők minden Fotist a Várszegit kivéve Üdv!
FOTEX topik.