"Szerintem gyökeresen más a helyzet.":szerintem is! Ezért mondtam,hogy optimista voltam! :-) Én végig néztem egy pár költözést,meghallgattam a "hú majd Luxiban" ígéreteket....Úgy gondolom,hogy csak és csupán egy dolog hajtaná fel az árat: ha V.G. kiszállna a buliból! SZERINTEM a görög volt az utolsó,aki "nagy" tételben bírtokolt Foti rv.-t. Sok éve kiszállt,mert megunta,hogy V.G. használja a pénzét és csak morzsákat lát a haszonból.Most -legutóbbi ismereteim szerint,ami lehet hogy hiányos!- V.G. a részvények 90%-ának a tulaja (közvetlenül+közvetve!). Senki nem fektet be nagy tételt (!) egy olyan rv.-be,emelyik tulaja korlátlan hatalommal bír a vagyon felett.... Tisztelem azok kitartását,akik még most,sok év után is tartják a papírt! Drukkolok is Nekik! De rajtuk,csak a csoda segíthet! V.G. öreg. Az irányítást -látszólag!- átadta a fiának. Csakhogy megmutatta neki,hogy milyen az,amikor más pénzét,banki kamatok nélkül,bűntetlenül lehet használni....Ezért aztán nincs más lehetőséged,mint hogy elfogadd azt az árat,amit V.G. ad a részvényedért.
Az elmúlt -több,mint 10 év- igazolja az állításomat.... De legyen igazad és szálljon el az árfolyam! Mindenkinek ,aki ül a Fotiban, ezt kívánom! A régi topikosok tudják,hogy igazam van és azt is,hogy komolyan drukkolok Nektek! :-)))
Az elmúlt -több,mint 10 év- igazolja az állításomat.... De legyen igazad és szálljon el az árfolyam! Mindenkinek ,aki ül a Fotiban, ezt kívánom! A régi topikosok tudják,hogy igazam van és azt is,hogy komolyan drukkolok Nektek! :-)))
FOTEX topik.