Értem. Az általad felsoroltakat további két ponttal kiegészítve (árjegyzői és elemzői lefedettség) benyújtottuk a vezetőség felé még májusban. Várjuk a változást! Mi mást tehetnénk. Talán ha többen "basztatnák őket" hamarabb célt érne...
Meglátásom szerint van pár lehetősége. SRV t javasoln Vételeket bejelnteni Vezetőség venné Nyilatkozat hogy szerinte alulértékelt Normális kommunikáció a tervekről Rendkívüli osztalék javaslat .... Van pár
Bármilyen abszurd is, fel kell öket jelenteni! Megszokták a következmények nélküli országot! Ha kell nekik a figyelem hát legyen! .Most van rá befogadókészség is . Most hogy majd újra lesz jogállam! Persze a Szit törvény adta egérutakat megemlítve!
Neki is jó és a haverjainalnis akik gyűjtik. Inkább 400 on vagy alatta mint 900 nál. Kevesebb vagyoj kevesebb vagyonadó és mêg számos nekik kedvező előnye van
Értem. Mit kéne tennie szerinted? Komolyan kérdezem. A részvények be vannak vezetve a nyilvános piacra, kereskednek vele..Ő egy darabot sem ad el, igaz nem is vesz! Félre ne értsd, nem védeni akarom én is röhejesnek tartom ezt az árfolyamot...pusztán elmélkedek.!
Pontosan! Még ott is jelentős diszkont lenne a jövőre nézve! Ez viszont sértően hülyének néző, megtévesztő ,szándékos magatartás , ami véleményem szerint kimeríti a hűtlen, hanyag kezelés fogalmát!
Mi volna ha mondjuk kiderülne hogy a nagytulajdonosok " összehangoltan eljáró személyek" (acting in concert) ? A tulajdoni hányaduk azért így lett kialakítva ,hogy véletlenül se kelljen vételi ajánlatot tenniük? Vagy hogy együttesen befolyásolnák az igazgatótanács munkáját? Mert ugye akkor azt egyetlen tulajdonosi csoportnak kellene tekinteni! Az pedig kimerítené a piaci manipuláció fogalmát! Vagy még esetlegesen pár 5% alatti tulajdonos is ebbe a körbe tartozna!
Appeninn real