SPX daytrade Az a sajtes, hogy a recover egy a-b-c=B hullam lesz. Es ebbol az (a) szakasz valoszinuleg megvan. Akkor most mar elkezdodott a ( b) visszahuzodas, ami onmagaban is egy 3 subhullamos kis korrekcio. . https://imgur.com/a/3qjBOjz
Lehet csak bedobta hogy a piacok kapjanak levegőt kicsit. Közben meg nincs semmi egyeztetés de bomlasztani jó mert a radikálisok lőnének, a mérsékeltek alkudoznának így majd mutogatnak egymásra ki volt az áruló aki tárgyalni kezdett. Egy megosztó húzásnak jó lehet ami a piacokat kicsit megrángja felfelé.
Olaj: Péntek óta shortban voltam, technikailag törvényszerű volt az esés. Wave 5) + 180USD olaj kontraindikátor cikkek után várható volt jön vmi fordulatot jelentő hír ami trigger lesz. Bár azt hittem már a szombati "közel vagyunk a végéhez" nyilatkozat elindít egy gap down-t, de még a rollover is bakavart. Innen viszont már bármi lehet mert napos BB átlagot megnyalta, zártam inkább. Hazárdírozóknak lehet spekizni egy visszapatt körre.
Nem haragszom, de Trump is figyeli a piacot, nem hiába most nyitóban dobta ezt be... Barron szólt neki, hé papi, baj lesz, ha nem TACO-zol... Senki sem lát a jövőbe, de a TA eddig egészen jól működött... Liberation day előtt is adott Trump felkészülési időt, mielőtt borította a piacot, most is van 5 nap ami lehet kevesebb és több is, hogy kiszálljunk a longokból, mielőtt jön a nagy esés... Trump sosem piacnyitás órákra időzíti a negatív híreket, szerintem hétvégén jön a fekete leves... Volt egy nagyon jó írás a Trumpi priszchológiáról, annak a menetnek a 3, harmadában vagyunk, jön a finálé.... Rray
SPX daytrade a mai felpattanas eleg eros signal arra, hogy penteken keszen van az 5 hullamos Ending Diagonal. A penteki melypont vagy (1) vagy (A), es akkor ez a felpatt (ii) vagy (B) hullam lesz. A merete maris akkora, hogy akar egeszen keszen is lehet a mai topjaval; lehet (A) vagy csak (i of A) de persze az elso eset kevesbe valoszinu. Ebbol a mai csucsbol nemsokara egy kis lemeno korrekcio indulhat, ami (ii of A) lesz. Ma egy nagyon bizonytalan, nehezen tradelheto, volatilis nap lesz. . https://imgur.com/a/cLoV1QO
Ne haragudj, de miért gondolod, hogy ezt valaki tudni fogja? Senki nem látja a jövőt, ráadásul itt van nekünk trump, aki napi szinten változtatgatja véleményét. Egyik napra beígér 50%-os vámot, másnap törli. A világ legnagyobb ura, mint egy kisgyerek. A tőzsde teljesen megváltozott, még a "stabil" menekülő eszközt, az aranyat is úgy rángatják, mint a mémrészvényeket. Aki okosnak akar látszani, az erre talál magyarázatot, akár a mindent tudó AI-t is felhasználva. Ha nem jön be, majd egy darabig csendben marad, de ha igaza lesz, mehet a címlapra.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.