Lockheed, LMT A majus 10. beiras LMT tema ma is a velemenyem: lenyegeben nagyon asszimetrikus lett a hadiipar, mert a dronok toredeke, 1/10.000 aron, mondjuk 10.000$-ert tudjak megcsinalni azt, amit az F35 tud, 100m$ beruhazassal megcsinalni. Ez teljesen uj helyzetet teremett: a harci robot a dron a modern haboruban. . Lattam filmet, a kinai dron-gyartosorrol 1 percenkent jonnek le a dronok, vagy 5 fajta meretben, es naponta akar tobb tizezer darabra fel tudjak futtatni. , 1)LMT-nek oriasi a backlogja, 170Mrd$, ami az eves bevetel (70mrd$) 2.5x-szerese. Amiota Trump meghirdette a Golden Dome raketavedelmi programot, ami az izraeli IronDOme-hoz hasonlo, de mindenfajta, foleg ballisztikus raketak ellen is vedelem. 2)Plusz kaptak uj megbizasokat a dronok fejlesztesere is, szoval jol allnak a kilatasokkal. Az arbevetel 8-10%-al, a profit ennel gyorsabban fog noni. 2024ben EPS=23.31$/sh volt, 2025 veger a profit 27-28$ savba varhato. , Az eves, kb. 6.5Mrd$ profitbol 1.5Mrd$ visszavasarlast igertek. A 3% osztalek nem rossz egy stabil es kozeptavra is biztos poziciojunak latszo cegtol. A 2 eves target 600-700$ arfolyamsavban lehet. . De azert felhivnam a figyelmed az Archer Aviation ACHR drongyartora. Nagyobb potencial.
NDX daytrade No liftoff, akarcsak a magyar urhajosnal, az is elhalasztva egyelore. A penteki 21700 alj tart, es egyelore nincs veszelyben. Talan csak ugyanaz van, mint a Kennedy Space Centerben.
jegenye fák nem nönek az égig ( kockázatkezelés és a tőke védelme mindenek felett)...fájó , de megtört szívvel tájékoztatlak , hogy a gyors emelkeséseket párszor szép nagy taknyolás követi...:) az apró kérdés honnan illetve mikor
Azt nem tudom ki veszi, de nem is érdekel. Engem csak az érdekel, hogy a platina hosszú évek nyűglődése után meg tudja -e törni a 21 február - április csúcsokat mert akkor megnyílhat végre az út az 1400 fele. Az arany mozgásából és az ezüsttel való együttmozgásból kiindulva van rá egy olyan 60-40% esély hogy igen. Persze nem most rögtön, talán a hetekben... Vélemény?
SPY daytrade Se az SPY, se NDX nem csinalt ma meg semmit, probalkozik ugyan de nincs elmozdulas, ami ellenkezik azzal amit ALT1 esetnek vartam. Erdemes ovatosabbnak lenni, hatha elneztem valamit, Vagy persze, lehet hogy a kis valoszinusegu ALT2. eset van, az ED utolso (v)=a-b-c alakzatos hullama alakul ki, egy oldalazos (b). Ha igy van, plane ovatosnak kell lenni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.