SPY daytrade A ket alternativa kozul az ALT1 latszik valoszinubbnek; es feltehetoen wave(ii) keszen is van. Es ha igy van, akkor most mar a mai csucs fole kitoresnek kell kovetkeznie. . https://imgur.com/a/fXYmvia
A chatbotok, amiket AInak neveznek megcsinálhatóak olcsón is, főleg az emberiség többségét kitevő IQ100 alattiak igényeit kiszolgálandó. AIt meg még nem csináltak, se drágán, se olcsón :D
Köszi, de azért ha bedobnak egy ilyet várható a terhelés, nem olyan nagy dolog skálázható szolgáltatást venni hozzá… Na mindegy, nem is ezen lett volna a hangsúly, azt akartam kérdezni tényleg produkált e akkora dolgot ami indokol ekkora hullámot, beleértve minden kínaiságát és adatvédelemi aggályoktól kezdve várható e az átpártolas az amcsi cégektől hozzá.
Azért ez így mésékelten eros indok a fél világgazdaság bedöntésére, de nem láttam bemutatót ami kiválthatta. Konkrétan mi az állítás, hogy “de jó cuccunk van becsszó, de nem nézhetitek meg”?
Ez nem ma kezdődött, nem ma adták ki az új verziót. Szerintem már régen rajta vannak... Én ma próbáltam, vagyis akartam a Monica-n keresztül. https://monica.im/home
Ami kód részletet beraktam, hogy formázza, a Deepseek R1 és a V3 nem tudta feldolgozni. Nem volt hosszú pedig. Ezt kaptam válaszként, többszöri próbálkozásra.Thought for 60 secondsCurrent issue is complex and may take longer to process Majd egy perc után: Connection error, please check your network. Ugyanezt a kódrészletet a ChatGPT mini pár pillanat alatt megformázta. Valószínüleg most túl is van terhelve, de érdekes, hogy egy relatív egyszerű feladat sem sikerül...
SPy daytrade Ez ma nem a vart wave(iv) hullam valamelyik resze. Sokkal nagyobb az eses annal, hogy az lehetne. Az uj kinai AI siker jol orrbavagta az AI lelkesedest; jon a kijozanodas. Annyi boiztos: a penteki csucs egy rally vege volt. . MOst azt korrigalja, ez (ii) vagy (b) hullamnak lehet sejteni. A legjobb esetben ez egy (b) hullam, ha a reggeli ED alakzatot nezzuk; akkor ez (b of v) hullam lehet. Vagy persze egy wave(ii), es lehet hogy meg is van a vege. Vagy csak (a of ii) vege. Az SPY futures charton igy nez ki: . https://imgur.com/a/OjGpaZ3 . .
Én másra gondolok: ha megnézted az európai akár prémium autókat is, egyre gagyibbak, egyre több műanyagggal, már igazából semmi új nem volt bennük, egyre vacakabb és drágább volt mind. Én magam is voltam autószalonban, nem hittem a szememnek, azok után, hogy 2014 milyen cége Mercedesem volt , egészen más kategória lett, de az ára továbbra is hasított felfelé, mintha még mindig az a prémium minőség lett volna. Ezt nem volt nehéz lemásolni, a top tiert viszont valóban nem másolják, mert az már tényleg magasabb high tech, illetve a prestige értéke miatt sem érdemes. Ha valaki RollsRoyce érzést akar, akkor azt fogja venni, mindegy,hogy a feléért hasonlót is lehet, de tulajdonképpen minden ilyen, a fashion industry is, és más is, hogy középkategóriás dolgokat szinte lehetetlen venni, vagy csak drágábban, kevésbé elérhető áron. Valaha a Zara ruhák szuperek voltak, ma már egyre kevésbé érdemes költeni rájuk, lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy RalphLaurent, ami mondjuk eggyel magasabb kategória, de még mindig értelmezhető minőségben van.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.