lehet, hogy ez a mai SPY borzalom, csak egy (b) hullam volt, es megiscsak megindul fel. Veszett ideges a hangulat, viszont a VIXben egy oraja kialakult egy pozitiv divergencia.
Porsche IPO ma indul, 69$ szinten nyitott, (szerintem eszelos dragan sikerult az IPO bevezetese), de most mar 59-ert is adjak, egy oraval a bevezetes utan. Porsche 33Mrd eves arbevetelu ceg, jo esetben 3Mrd koruli profittal. Ehhez kepest van (a hires modell-ra hivatkozva) 911m db reszveny, tehat a kapitalizacio 911m*69=63mrd, P/S=63/33=1.90 Hasonlitaskent a tobbi autos vilagceg P/S=1.0 korul van. Remelem, itt senki nem vett bele. Jo lesz ez, majd Karacsonyra, a mostaninak fele aron.
Semmi extrèm nincs benne. Èv elejèn beírtam màr hogy mit vàrok…. 2008 as vàlsàgot követôen is 30 szazalekot vesztett a forint az ertekebol. 360 as dollarrol indulva, mèg van felfele tèr. Ez olyan vilàgos volt, hogy ismèt minimum ennyit fog esni, mint a vakablak..
Én powell beszéde alapján pont úgy látom, hogy minél erősebb ez az adat, annál tovább fognak a kamatemelések tartani, és annál erősebbek lesznek. Úgy látják, hogy túlfeszitett a munkaerőpiac és ez hajtja fel az inflát. Ez esetben tehát a jó hir az rossz hir. A fordulatot pont akkor várnám ha a jobless claims megugrik mondjuk 60K-val a FC felé. Akkor fognak visszavenni. Addig usa esni fog
SPY daytrade Igen, a futures beesett, most 3692, egyelore bizonytalannak is lehet nezni, de kisse nagyobb a valoszinuseg hogy a tegnapi csuccsal wave(iv) keszen van, es elindul lefele, wave(v) hullam, uj melyebb szintekre.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.