Messze meg a BORR alja, 2 napjuk van bejelenteni a hitel restrukturalas eredmenyet, szerintem vagy csuszik, vagy amitol mar korabban tartottam: direkt csodbe viszik oket...
Sziasztok! Tudom, hogy rengeteg itt az optimizmus, de mintha a BORR megtalálta volna az alját, és ugyan lehet, hogy oldalazva, de mintha itt lenne a mostani időszak alja és innen inkább felfelé menne majd. Meg tudjátok objektíven erősíteni?
Te voltal regen Colonel Kurtz neven itt? Koszi a listat, impressziv! Nekem 4 reszveny mehet egyszerre max, kulonben nem tudom kovetni mivel mi tortenik :)
Ez csak egy a figyelő listáról, de ha megvan az alj, nagy reményeket fűzök hozzá. X Ahogy a többihez is: DDOG, BILL, CFLT, DOCN, DOCS, GTLB, HUBS, MDB, ESTC, TTD, TWLO, APPS, NET, SE. SHOP, W, CROX, RBLX, META, MTCH, ROKU stb. X Azt várom, hogy fordulat esetén kevesebb, mint 6 hónap alatt duplázódjanak. X A defensive részvények, amiket követek elsősorban Utilities és Staples szektorokból kerülnek ki: X https://postimg.cc/3yVhR5Nx X
Koszi a tippet! Rajzoltam ra par vonalat a sajat szam ize szerint. Nemileg bizonytalan a szituacio, van egy arbocszalag, ami az eso trendet erositi. Van egy dupla alj lehetoseg, illetve a hosszu ereszkedo trendvonalon kioldalazott, ami innentol tamasznak szamit.
Hamar rá fognak jönni, hogy a recesszió politikai ára jóval magasabb, mint a drága benziné. Arról nem is szólva, hogy a benzin elsősorban a finomitói kapaciások szűkössége miatt drága, nem az alaptermék miatt. 1 óra múlva okosabbak leszünk, megjön a CPI.
A szandek megvan az olcso olajra es tovabbra sincs szandek kitermelest novelni. Marad a demand destruction, amit egy recesszioval fognak elerni. A nagy zsugasokra kell figyelni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.