Kedves Fórumtársaim! A személyeskedéseket félre téve, van valakinek infója arról, hogy most mitől nő az árfolyam és emelkedik a forgalom? Én -sajnos- elsők között jegyzetem nem kevés részvényt a kibocsájtáskor. Akkor is Fidesz közeli cég volt, bíztam a "jövőjében", de a magánnyugdíj pénztárak részvény jegyzést lezáró napot követő pillanatban történt lenyúlása azonnal hazavágta az árfolyamot, máig nem is tért magához. Azóta nem adtam el, ellenben hígítottam a 120 Ft körüli és most ülök és várok! De most mi várható? Én hallottam egy érdekes elemzést: az egészségügy finanszírozása kapcsán készülhet valami öngondoskodó-önfinaszírozó rendszer, amiben a biztosítók komolyabb szerephez juthatnának. Ezért a kormány/NER/közeli biztosítók fúziója is elképzelhető. Van valakinek hasonló "pletykája", mert akkor venni kell!
https://kephost.net/p/MTczODg1Nw.png Látszik rövidebb idősíkon néztem… mert ilyenkor a kötés szám is számít meg a forgalom jelenleg pörög a részvény… az idősíkot a dinamikához igazítottam. Látszik a trendeden történt egy meredekebb váltás.. na onnan új trendet vettem fel, mert kialakult felvette azt a mozgást… ennyi… írtam nem tű éles precíz reggeli telefonos karcolat.. Script alapján 12 indiből nagyrésze buy
Na látod ezért nem vagyok Ta fan kattingatsz minden idősíkon mást mutat… légy okos… én ilyenkor rövidebb síkon nézem, mikor közeleg egy esemény.. mert a forgalom dinamikája is növekszik, ahogy közeledünk. szvsz.
Nekem is van kicsi tésztám! :) Szeretem finom a civita… nem veszik nem veszik, örülök egy családi cégbe fektettem elfér a polcon :) A kedvencem, akkor is a CIG ezt mindenki tudja!
nem értem miért nyugtalankodik Farkas Ur, Koati is kiszabadult App-bol, gondolom szépen lehigitotta, most Farkas Urat nem értem, Ő is beszorult oda anno...vagy miert ez a duhongés.Nekem pl a tesztámban van kb 1 millio mar masfél éve, ott annyit szoktam csinalni hogy néha felhuzom, mert orulok hogy a top 5 ben van.Nem értem...
DE! van egy dolog, ami elbizonytalanít: egy olyan időszakba értünk a cég életében, ahol múltbéli kereskedési adatokra csak nagyon óvatosan támaszkodhatunk. Nehéz találni bármilyen korábbi csúcsot, vagy trendet, amiből olvasni lehetne a holnapot. Fogódzónak ott van az 544, vagy a 938, de azon kívül...? Én eddig TA alapon tudtam itt dolgozni, de most (ahogy azt pár hete is írtam) nehezen találok a TA alapú elemzéshez támpontokat.
Nyugalom és semmi személyeskedés, lécci. Eddig olyan jó volt itt.
Baj van? Valahogy mégse Jocek formula szerint megy…:) Ott sem voltam az Akkoban:) Te is tudod apró pozim van hosszúra… Cigben vagyok minden nap nagy pozival nem ugrálok ki be! Legalább ne hazudj… mond azt meghamisítottam a chartot… ne gyerekeskedj. Richterre nem előtte levő nap nyitottam shortot, az hogy előbb zártam, írtam is, hogy mikor. Az, hogy a portfolió felbeszéli… és megeszik sajnálom. Látni kell Trump háborút indít az európai gyógyszergyártók ellen. Portfolió elemzői nem látják nagyon sajnálom…
Maga Farkas Ur a Jocek rajzaival se jöjjön, az is Appos, rakja be Kálámbónak majd szakérti.Amugy egészségére, ugy tudom nyugdijas lett, mintha irta volna....mozduljon ki egy kicsit....itt Kanizsán kissé havazik, kezd fehér lenni a táj...remélem jobban megered.Tegnap nagy örömömre jött hozzánk egy kiscica, nagyon aranyos, nyávog folyamatosan, kis fekete, elöl meg olyanminta lenne egy fehér nyakkendője.Már nálunk olálkodott pár napja, de tegnap már megengedte magát simogatni, sokszor dobtam neki ételt s tegnap jött elösször közel.Nekem ez is egy öröm.
Lehet, hogy valaki beveszi a hazugságaidat, az legyen az ő baja! A ricsit is a fordulásnál még 10k alá vártad! Ez még nem is lenne baj... Az viszont elgondolkodtató, hogy az Akko-t nagy erővel beszélted felfelé és tegnap 9:30 környékén megszűnt a nagy duma, de az árfolyam beszakadt! Fulladjanak bele akik hittek neked, te már kint vagy a vízből és egyből nagy erőkkel a CIG következik?? hmm Beteszel egy olyan chartot, ami nem tükrözi a valóságot és gyorsan leminősíted Jocek chartját? hmm
Emberek ébredjetek már fel!
86-s rsi van a napos idősíkon!!! Jocek chartján is látszik a lényeg és a csatiból kilépett felfelé az árfolyam! hmm Na gondoljátok át a nagy felbeszélő dumát, hogy mi lesz a vége, ki lép le előszőr megint...? Ennyit rólad és hogy ki, kit ver át.... Remélem érthető mindenkinek, hogy nem le, vagy felfelé várom, csak a real helyzetre hívtam fel a figyelmet, mert nem bírom az átveréseket!!! Több mint 20 éve fórumozom az első nicknevemmel és nem kell szégyenkezni miatta! A tiéd hányadik? Tudjuk mi volt előtte..:)) Az igaz, hogy belefáradtam és vége a chartoknak, de ez nem az én bajom... Sok sikert az átveréshez, hazugságokhoz!!!
CIGPANNONIA kitartók