miért játszod meg magad? orbánod hagyta h bejöjjön 400 ezer migró a schengeni határon utána nyavalyogtok, hogy a görögök nem védik meg schengent miért, te megvédted? orbánod ráengedett 400 ezer ellenőrizetlen migrót európára az osztrákok jóindulatán múlt, hogy átengedték őket nyugodtan mondhatták volna, hogy a schengeni határ magyarországon van
A kerítést habzó szájjal szidták,hőbörögtek micsoda dolog már,de azt is elvárják,hogy Orbán kerítés nélkül se engedje be őket,és ő tehet róla ha bejön 400 ezer,mert tartóztassa fel őket,mert csak!!! :)))) Nagy az isten állatkertje.
2015-ben amikor az osztrákok lezárták a határt és a Keleti-ben feltorlódtak, akkor mi is volt a duma? " Orbán nem engedi ki őket. " Ökörség az egész. Aki bejön az itt is marad. Minél hamarabb felfogjátok ezt, annál hamarabb értitek meg, hogy létezik "kritikus tömeg".
Aztán tulajdonképpen azt is mondjátok el, hogy mi a teendő, ha egy ilyen migráns átlépi a határt? Le kellett volna lőni? Vagy gondoljátok, hogy ha mondják neki, hogy sipirc vissza, visszamegy? Falat, kerítést nem ér építeni, az ellen itt tiltakoztatok habzó szájjal.
nem egészen addig most julius Ügydöntő Eus szavzás Balos Eus képviselőink kivállóan elsőhelyen már előre a Kvótára igennel szavasztak Akkor nem kel nagy logika Juliusi Eus szavazás kinek az érdeke!! Fidesz KORLÁTNÉLKÜLI KVÓTÁRA NEM// mint ilyent Balosok már előre megszavazták Jóhát ezzel a médiában nem dicsekednek ""SUTYERÁK""módba úgy tesznek, minha árnyákra vetődnének!! Ha az ellenzék nyer ebből Migrációból remélnek nagy zsákmányt magunak!!
A kerítést nem ezértépítették a baloldal nagy tiltakozása ellenére? Tulajdonképpen, ha védi a határokat, az a baj, ha nem, akkor az? Szeirnted hány ember kell, hogy egy 200 km-es határvonalat folymatosan őrizzen?
Mondom, a linket adjad, nem a 4000 és nem a 200 a zavaró, hanem a 400 000. Tidod, ha nem védenénk a határokat, akkormár lenne egymillió, és a németek leszarnák. Ennyi öregem. Mit csinálnál velük öregem?
Látod, ha válaszolsz a kérdésre, akkor azt meg lehet érteni. Valóban nem kell "áldozatnak" lenni, ahhoz, hogy valamiről információd legyen, de te azt írtad, hogy "megtapasztaltad ..." A tapasztalás az személyes átélés. Ezért volt szerintem értelmetlen a mondatod. Persze, még így is érdekelne, hogy honnan szereztél hiteles információkat a kilencvenes évek svédországi történéseiről. Ami meg a kérdésedet illeti, igen, az iszlámnak vannak törvényei, ahány iszlám, annyi féle, és a muszlimok azok szerint élnek, ahány féle muszlim, annyiféleképpen.
“Mondtam, én láttam, mikor özönlöttek, nem hat meg sem 1300, sem 4000, naponta jött ennyi.” . 1. Az özönt Orbánék eresztették át rajtunk. . 2. Ebből kellett volna a kvóta szerint 1300 ELBÍRÁLÁST (nem embert!) átvennünk. Tiltakoztok/hőbörögtök. . 3. De ugyanebből befogadtak 4000-et. Ti meg tapsikoltok.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül