Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Max azért lehet lúzer, mert nem tudja elszámoltatni ezeket a nemzetáruló zsiványokat, de legalább megpróbálja és nem azzal veri a mellét, hogy meggazdagodott közpénzből, mint a sok senkiházi fideszes. Belülről látta mi történik és szembement a többséggel, több tiszteletet és türelmet igényel, a többi bólogató megélhetési politikus meg remélhetőleg eltakarodik örökre. Ha ez a cég mögött van tudás, akkor meg lássuk ez az átvilágítás lényege, nem bosszúhadjárat ez, csak egy vizsgálat és ha meg is szorongatják, egy két sötét dologra fény is derül valszeg életben marad és megy a helyére, most épp azt keresi.
Bocsi, de itt nem lopták el a pénzt, működik a cég nyereséget termel az állam tulajdonos, pénze van bent, szépen gyarapodik. Kapitalizmus van jó reggelt! Az állam úgy gondolta, hogy létrehoz egy stratégái céget. A kérdés az, hogy akarja e tovább működtetni vagy sem. Egy lúzer beszél így, ahogy Péter, jó párttitkár lett volna belőle.
Te nagyon fordítva űlsz a lovon haver!! Ugyan miért lenne lúzer?? Mert megbünteti , elszámoltatja azokat akik egy ország lakosságától, adófizetőitől gátlástalanul, aljas módon lenyúlt sok 1000 milliárdot!? Ezért választotta meg az ország nagyon nagy része!! Igenis vágja haza ezt a szerencse vadász jászait, aztán kebelezze be az egész céget!! Akkor majd helyreáll az árfolyam is 2000-2500 körül,mert többet akkor sem fog érni!! Most még az 1000 is nagyon túlárazott!!
Bumm Úr!Arra figyeljen hogy írásában a logikai lánc ne sérüljön.Annak meg senmi értelmét nem látom, hogy a Miniszterelnök Urat ilyen szavakkal illeti.Lehet tevékenysége a nemzet egy részének nem tetszik, -de a többségnek igen.Az viszont elvitathatatlan hogy rendkivüli akaraterő egy rendivüli szorgalommal társul Nála.Véleményem szerint ilyen jó Miniszterelnökünk még nem volt.Amúgy teljesen kiszámítható, hónapokkal elötte jelzi mi lesz.Udvözlettel:Toka Úr
A hülye barom az állam befektetést szapulja. És ő a miniszter. Ez egy lúzer,. Azért tegnap jól esett, igaz a mondás az ostobákon lehet jól keresni, várjuk a következőt Péter.
Az irományod felét nem értem, de az látszik, hogy fingod nincs arról, hogy a 4iG mit köszönhet Jászainak... de nem baj, nem kell mindenkinek mindent tudni... ;)
Magyar Állam (Corvinus Zrt.): A Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. közvetlenül és a távközlési holdingokon keresztül (például a 4iG Távközlési Holdingban lévő 37,9%-os állami részesedéssel) kiemelt stratégiai és tulajdonosi pozíciót foglal
Várd ki a végét. Balfék Péter már sok mindent mondott, még az MNB papíron öt perc alatt átlátható lopását sem tudják megfogni négy hónapja. Kussol róla. Elszabadult kis kacsa a fickó hápog és hápog, minden jogi alap nélkül. Azért mert Lölö megalázta amikor munkára jelentkezett nála, most eljött a visszavágás. Nem lesz ennek jó vége. NERes pénz lenyúlók meg állítólag hülyére röhögik rajta magukat, úgy be vannak szarva.
Kis lelkesítés itt is, mindenki olyan negatív.68%-ot esik a csúcstól? Az a lényeg, hogy bízz benne. A vak is látja, hogy ez ennél sokkal többet ér. Jászai majd helyreteszi ezt a Magyar Pétert, ezt is látja a vak. Minden le van papírozva. A magyar adófizetők? Azok lúzerek, megszívták, a Jászai és a Viktor nem volt hülye, tudták hogy kell ezt lejátszani. Az a lényeg, hogy idetolták a zsozsót, a brokik meg felnyomták az árat. A brokik a te igazi narátaid. Te se vettél volna, ha ott marad 800 körül, hidd el, miattad volt, hogy te is gazdag légy. A tőzsde ilyen, egyszer Maldív, másszor a délegyházi bányató, de te jó úton vagy, te itt tulajdonos vagy. Nekem is van, igaz még 40 Ft-ért vettem, mert szóltak a haverok, hogy jó lesz ez. Neked is jó lesz, az a te bajod, hogy 4100-ért vetted, igaz ment itt a rizsa meg a fel duma folyamatosan, de vehetted volna hamarabb is. Sebaj, a lényeg, hogy itt vagy köztünk, fel a fejjel, ha eddig nem kaptál infarktust, olyan nagy baj se lehet már. Csak ki kell várni, de ez neked menni fog, bizonyára birkatürelmed is lehet, ha 68% esés után is tartod.
Egyet kell,h értsek a soraiddal, mert Trump tényleg egy barom. De kérdezem én, hol van akkor a fidesz és kutyái által eddig habzó szájjal zengett szuverenitás, ha most meg mohó szájjal szopnunk kell az amerikaiakat?
Ide írom, mert a másikból kitiltottak. Érdekes látni az ilyen kawaszakisokat, h mekkora mellénnyel voltak még 4.000 felett, h Bahama meg Bali, meg nyugi, meg élvezd az életet, mikor más bent ragadt 4.000 felett. Most meg vérig vannak sértődve az új kormányra, mert kiderült, h ő is balfasz a tőzsdéhez és nézi, h h lett 1.500 ft a 4.900 ft-os részvénye. Nyugi, motor, Bali, bömös és pezsgő, élvezd az életet. Vagy add el most még kis haszonnal, mert a gazda által itt hagyott szar (oktatás, egészségügy, lakhatás) úgy is el fogja vinni.
## Mi történt augusztus 18-án? Az augusztus 18-i budapesti aláírás elmaradása és a DFC küldöttség távozása azt jelzi, hogy az amerikai fél **még nem tekinti teljes mértékben „trusted partner”-nek a 4iG-t**, vagy legalábbis további feltételeket támaszt a státusz megadásához. A HVG szerint az amerikaiak „az utolsó pillanatban dobták” a megállapodást, ami arra utalhat, hogy a compliance vagy politikai kockázatok még nem zárultak le. Ha szeretnéd, részletesen is le tudom írni, hogy milyen lépések szükségesek egy „trusted partner” státusz megszerzéséhez az amerikai védelmi/űripari szektorban.
Hu micsoda story!Legközelebb a Miniszterelnök Urat ne petikézze le ha kérhetem Sonos Úr.Méltánytalan nagyon.Fantáziálni természetesen fantáziáljon nyugodtan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...