Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze figyelmen kivűl hagyják mert szeretik nézni ahogy a pénzük égni fog :) MP eladta az utolsó 1 db 4ig részvényét is Februárban amikr otudták hoyg megfogják nyerni a választásokat :) Remélem tudjátok hogy ebből mi következik :)
A törvényesbe az is beletartozik egy állami tranzakció esetén, hogy indokolt volt-e, a legjobb áron történt-e, megpályáztatták-e. Én egyébként a SAFE pénzekért nem kapkodnék, hisz csak hitel.
Hoppy Szendi nem is mondta, hogy felül vizsgálják a privatizációt csak a túlárazott szerződéseket vizsgálja felül. Na van itt egy szarkeverő a topicban!!!!
Van okod rá, hogy figyelmen kívül hagyod MP és Ruszin-Szendi által is elismételteket, hogy hazaárulásnak tekintik az állami hadiipari cégek magánkézbe adását?
Az vagy, amit megeszel... Te a mindenszarista, sehova sem jutott, irigy emberek megnyilvánulását és véleményét olvasod nap, mint nap - ez pedig tökéletesen meglátszik a kritikán aluli hozzászólásaidon.
MP azt mondta, hogy május 31. körül szeretné Ursula asztalára tenni a terveket. Szerintem a Safe is beletartozik ebbe. 1-2 hetük van, és valamelyik meghallgatáson az egyik jelölt azt nyilatkozta, hogy az ő területén hónapokig fog tartani a felülvizsgálat.
Az nem tűnt fék senkinek, hogy hetek óta az a taktika leverik egy százast gyorsan és ott adják kb 100 és 150 ezer közötti mennyiséget naponta. Azt próbálják elhitetni hogy jött be valaki és kiszórja a papírt, pedig nem. Egy brancsba tartozók adják ismert a nevük közpénz lenyúló NERes patkányok.
Ez mind pipa, meg is lesz minden független hivatal. Csak ez az árfolyamra nézve nem jó, mert bizonytalanság hónapokig. Egyébként jogosnak mondható az uniós vizsgálódás, mert uniós pénzeket LOPTAK. Mondjuk a lengyeleknél sem szóltak bele nagyon a belügyekbe, bár a Pis piti zseb tolvaj a fideszhez képest. Csak azt nem értem, hogy hol voltatok kedves jogvédők, koncepciós perezők, miközben a fidesz léépített mindent??? Talán Bige tudna mesélni.
Hát ez hatalmas. Végülis a Reddit-felhasználós hozzászólásommal nem lőttem mellé. Ez a veréb tényleg ilyeneket osztogat meg egy részvényesi fórumon :DD
Pontosan, messze van még a vége. Mások el sem kezdtek mert volt annyi eszük, hogy inkább másra fordítják az energiát mint egy kétes kimenetű vegzálásra.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...