Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor fussunk neki meg egyszer. Ezt irtam: "Apropó, Te ismered azt aki MP eladott 60.000 db 4IG reszvenyeit jelenleg is birtokolja? ;) " Ez egy kérdő mondat. Téged kerdezlek. MP tudod ki ugye? Volt neki 60.020 db reszvenye. Tudtad? Eladta 2025 Júniusban darabonkent kb 1100 Ft haszonnal. Tudtad? Ezek az eladáskor kikerültek a kezéből. VALAKIHEZ kerültek. A kérdés az, Te ismered azt a vALAKIT akihez kerültek? Remélem segített a magyarázat. Ha most újra elolvasod már erted a kérdést és tudsz válaszolni.
Áruld már el, hogy mi lesz 2 nap múlva, amire hetek óta lelkesen visszaszámolsz. Az alakuló ülésen 2 eskütétel között rabosítják a 4ig minden tagját, minden alkalmazottját, minden eszközét és épületét elkobozzák és rögtön oda is adják a rászorulóknak, úgy, hogy hétfőn már ki legyen húzva a bétről?
Ki az a nagyon sok, aki fideszeskent marad az új kormányban? Varga maradt egyedüliként, de szerintem ő is le lesz cserélve, neki is köszönhető az ország tragikus helyzete. Vitézy megkapja a közlekedést, amihez valószínűleg ért, most megmutathatja több évtized után, hogy mit tud. Ahogy az apjával elbánt a Fidesz, én őt nem sorolnám a fideszes táborhoz.
mivel ez a mai közzététel csak egy részvényesi indítvány a közgyűlési előterjeszésekhez a közgyűlés többi napirendi pontjához tartozó előterjesztés, még nem lett közzétéve, úgy hogy várható még bejelentés
én is mást vártam, de van még 3 nyitott hely az igazgatótanácsban is egy biztos Böszörmény-Nagy Gergely OV embere volt a cégnél, vagyis még május 28-ig az:) lehet hogy dr. Pafféri megfelel mindenkinek, ezt most mi még nem tudhatjuk, csak tippelhetünk, hiszen nagyon sok régi fideszes a helyén marad, vagy új feladatot kap az új kormányban ez majd kiderül
Szerintem itt nem lesz semmi elszámoltatás, mert akkor a BÉT jó részét be lehetne dönteni (app, opus, 4ig, gránit, mbh stb.). Rengeteg kis- és nagybüfi szivatva lenne. Ezért nem kell nagyon parázni és okoskodni... Egyébként 13ezer milliárd lóg a levegőben valahol... ;)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...