Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért majd olvad el a telex cikkét is: "Frissítés: Cikkünk megjelenése után, levélben reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium: „a
4ig vásárlása főként egy piaci hitelkonzorcium keretében zajlott,
melynek tagjai piaci, és állami bankok egyaránt voltak. A
finanszírozáshoz semmilyen kormányzati vagy állami döntés nem
kapcsolódott.” . Amit te is írsz a magántőkealap kapta a pénzt, nem a 4IG! A magántőkealapba ma is azok a tulajdonosok akik betették a pénzt!!! A 4IG tulajdonosa a magántőkealap befektetői. Ha az állam tette be a pénzt, ahogy te írod, akkor az állam a tulajdonos. Ezen mit nem értesz??? Jászai csak képviseli a magántőkealapot. Több alap van és több tulajdonos. Aki betette a pénzt, azé a tulajdon. Nem vette el tőlük senki. 4IG SDTben azok is tulajdonosok, akik betették a pénzüket az alapba. 2170ft
Jászai Gellért alapkezelői – és az itteni 7 magántőkealap
iKON Befektetési Alapkezelő Zrt. (magántőkealapok: iG Com, iG Tech, iG Tech CEE, Manhattan, Repro I.); iG Tech Capital Befektetési Alapkezelő Zrt. (magántőkealapok: iG Tech II., iG Tech III.)A Direkt36 korábbi összefoglalója szerint ez a csoport legalább 72 milliárd forintos állami forráshoz jutott a 4iG terjeszkedésének elősegítésére. Frissítés: cikkzártánk után több informátorunk is megerősítette a 24.hu értesülését, mely szerint az iG Tech III. Magántőkealapban is van 50 milliárdnyi állami tőke, tehát Jászai Gellértnél legalább 122 milliárdos közforrást kell jegyzőkönyveznünk. Sajnos te nem érted! Az összes befektetői, alap, cég, magántőkealap állami pénz!!!!! 3.5 millió ember szavazott az elszámoltatásra!!! Soha, de SOHA nem szavaztak még ennyien egy pártra MAGYARORSZÁGON, és Magyar Péter kiemelt vállallása volt a vagyonvisszaszerzés!!!! A 4ig a NER kedvenc cége! Ezeket rakd össze egy mondatba. És szerinted majd Jászaitól visszavesznek(bruhahhahahaha) részvény csomagokat???? Nagyon nem érted a helyzeted....
Opus 304 magára talált. 295 ős néhány db még megvan volt már 337 és 270 ezalatt a pár nap alatt. Ellenben a tegnap előtti 34e szóró jól rácseszett, így jár az aki a shortosokra hallgat
Te tényleg nem érted? Jászai tőkealapjainak kb. 400milliárd az értéke. A magántőkealapokba nem ő tette be a pénzét. Befektetők, alapok, cégek. Ők a pénzek valódi tulajdonosai, csak Jászai van a kirakatban. Jászainak lehet saját magának nincs több mint kb.50milliárdja. Egyébként mit vizsgálnak? azt, hogy még 200ft-os árfolyamnál átvette a céget, vagy, hogy 670ft-ért jegyzett több milliárdért és most nagy nyeresége van rajt??? . Itt sokan 1 dolgot nem vesznek figyelembe. MPnek tavaly csak 4IG részvénye volt. Kb. 60edb! N7 eladásakor jelentette be, hogy eladja. Előtte mivel támadta a kormány, büszkén bejelentette, hogy már nincs Opus részvénye és csak 4IGvel rendelkezik. Szerintetek miért volt 4IG részvénye??? Azért mert úgy gondolta, hogy csődbe megy, vagy, hogy semmit nem ér??? vagy azért, mert hatalmas lehetőséget látott az üzletágakban, amikben működik a cég. Igen, valószínű úgy gondolta, hogy a következő években még komoly árfolyam növekedés jöhet. Szerintem azért is vett bele, mert látta, hogy jól menedzselik a céget. Valószínű tudhatott a leendő privatizációról is és akár az űripari kilátásokról is. N7 eladásának bejelentésekor pedig 1 választási, szavazószerzési megszólalást tett. Ezzel sok új szavazatot szerzett. Új kormány lesz és természetes, hogy vizsgálják majd a régi szerződéseket, de nem beszántás, meg csőd lesz, mint itt sok elvakult írogatja. Megegyezés és további fejlődés lesz, ami jó a cégnek és az országnak és minden embernek. 2194ft bpali2 Jöhetsz az 1 éves regeddel, hogy ki a lúzer meg a fasza gyerek. Lehet sok mindent írogatni, de az a lényeg amit a számládon látsz. Én látom a sajátom és nagyon elégedett vagyok. Te mint nagy károgó és megkeseredett, lehet, hogy nem vagy ennyire elégedett :D Ugye? Csak pozitívan, mert az bevonzza a sikert! :D
Mondjuk ez is egy igazi lúzer duma 10 szeres haszonba vagyok .. igen igazi fasza gyerek vagy mert végig nézted amég az árfolyam lefelezett . Vitte a hasznot … Nem kiszálltál azt majd visszajössz ha van értelme , vagy mondjuk belép az ember osztalékért más hova amég ez haldoklik.. Nem. Itt teszi a fasza gyereket azt nézi hogy olvad a pénze gratulálok. Őt sem az eszéért lopják el ..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...