Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mondjuk mert volt aki leirta, 4800 on belenyúlt, esett 4000 ig ami tartotta dec, jan . Higított 4000 en hogy mar 20% esés megvolt, emelkedni fog. És nem. És akik lejjebb vettek és higítottak 3500 3000 2500 barhol vett higítani... nem fordult.
Annyi már sosem lesz. Azért esett le eleve 3000ig mert nem kap safe pénzt. Akkor még úgy volt a jogállami problémák miatt. Most a kormányváltás miatt. Ha JG és a cég megússza olcsón a vagyonvédelmi hivatal vizsgálatát akkor is max. 2300-2500 lehet. Ha nem ússza meg akkor meg 1000. Egy biztos JG nem menti ki a vagyonát, MP beszólásai nem rá vonatkoznak. Sokakat említett név szerint a napokban de őt nem.
Ezt komolyan is gondolod. Az Rm a Safe pénzek miatt jött ide, mi másért Te? És nehogy azt hidd Péternek csak úgy odaadják a 10 m eurot. Az eu folytonos együttműködéses, megegyezéses intézmény, a csökött agyú Viktor ezt nem vette észre. Ja és a németek és a franciák fújják a passzátszelet. Németeknek a hadiipar mostanság az egyik isten és 4ig és benne Gellért az RM miatt nem kerülnek itthon gyóntatószékbe. ( hiába is álmodoznak egyesek itt) én 100% -san biztos vagyok benne, hogy bejön a safe és a 4ig is fog belőle kapni. Ezt mentsétek el.
2100on bent állt több mint 12k vételen és nem kapott. Holnap eldöl az árfolyam sorsa. Ha ismét visszapattan akkor a 2000 támasz. Ha esik tovább akkor konyec.
Kívácsi lennék, hogy amikor valaki 4500 fölött vett, már esett 5-10-15-20 százalékot, az miért nem zárt pozit? A tőzsde nem csak profitról szól, tudni kell néha pozit zárni meg időben.
Ne vicceljünk már, hogy aki nem elvakultan nézi az tapasztalatlan, robot, klón, meg ilyenek. Ezt a papírt 3000 fölött forgattam day trade-ben, senki nem gondolhatta komolyan, hogy ez egy hosszú távu befektetés. Ha hosszú távra akarsz venni valamit, akkor USA piac, nagyobb cég, 200napos mozgóátlag alatt veszel, es beleülsz.
Alaptőke emelés lesz, mint a 2. nagy tulajdonossal ezt beszélték meg. Más kérdés hogy ez a piacot nem érdekli. Ezt kicsinálták, ez innen már nem áll talpra. Annyira nincsen vevő hogy 35k eladással kicsinálták az árfolyamot. 2 hete a 2056 fogta meg. Most 2062 de meglátjuk holnap merre indul.
Ja, hogy itt a safe pénz hozza a megoldást? Ami felül is lesz vizsgálva? Vagy MP majd minden létező hitelt megpumpál ebbe a cégbe, ami amúgy is rommá van hitelezve?
2100 lehet venni kellett volna,ha szerencsém lesz akkor nyitás után lelöki a balga 2000 ig. Mi is volt ez a nap? Gellért kiment a németekhez megdumcsizni a safe pénzből mit tudnak alkotni. Mi másért is ment oda. Mennyi is a safe 10 milliárd vagy több? Ja és euro.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...