Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem a tőzsde kitalálója a hibás???? Nem semmik vagytok, szerintem szégyen ahogy vergődtök. Lovagold meg a hullámokat az esést de ne ilyen gusztustalan módon.
Holnap az utolsó le nap kb mert az arabnak áprilistól már a fel az érdeke Hisz azért van a le és a le! vajon opus miért száguld ez meg a fasorban sem kiveti?
Igen el vagyok tévedve, én mégis vettem pénteken szinte az alján. Opit is vettem reggel fél 10-kor, amit most adtam el bő 20 százalék haszonnal 😃 Lehet korán de nekem ez bőven elég egy napra!! Ja igen, nagyon el vagyok tévedve, mig mások csontig be ragadva.
Azért hihetetlen hogy felmegy 2320ig , veszik mint a cukrot. aztán meg visszaöntik. 2250en a dugót, 2300on dugót megvették, erre visszaönti ahelyett hogy beállna magasabb eladásra és megvennék tőle.
Mit is szoktál mondani, a napnak még nincs vége, de lassan már én is beleveszek annyira nyomod a reklámot pár napja. :) Kár hogy a funda azóta sem nem változott semmit...
Jah ez volt mondva nyugtatásként 3 és 4 ezernél is.... meg ha jól emlékszem soha nem lesz 4000 alatt.... amúgy meg pont te írtad pár napja - megjegyzem nagyon helyesen - , hogy az veszi aki úgy értékeli, hogy ez már az alja... nem tudom hogy most miért felejtetted el ezt hirtelen....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...