Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A jelenlegi helyzet szerintem két dolognak köszönhető. Egyik, hogy választás jön, nem tudja senki, hogy ki nyer. Az egyik propaganda azt mondja, hogy a tisza nagyon vezet, a gyakorlatban nem erre készülnek hanem szoros eredményre (lásd kis pártok vegzálása). Jönni fognak még meglepő fordulatok a választásokig, ahol már az itt lévők sem azt fogják gondolni, hogy a tisza a valódni esélyes. Mondom ezt úgy, hogy egyik párrtra sem fogok szavazni. A másik ok az meg Péter mindent felégetünk bemondásai. Nyilvánvalóan erős túlzásokba esik amikor vagyonelkobzásokról, és börtönbüntetésekről hadovál, de ettől függetlenül megteszi. Ez nyilván nincsen jó hatással a magyar cégek piacára sem. A 4ig egy nemzeti érték lett. Hazai érdekkel teljesen ellentétes egy 4ig bármilyen zsarolás. A céget tovább kell építeni, hogy versenyezni tudjon a külföldi piacokon! Majd a választások után mindenki megnyugszik és megy tovább az élet. Ha szétnéz valaki jobban most, hogy mi folyik (én nem ajánlom) sok szektatag, pl. azt hiszi a 4ig az mészáros lőrincé, és lövésük sincsen róla valójában mi ez a cég.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...