Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
kicsi a köz, könnyű terep egy játékosnak, lehet van vagy 1 millió db-e, aztán bejön egy sokkal nagyobb mogul és neki annyi lesz, ez így szokott történni, csak kellene hozzá egy jó eredmény, meg egy meggyőző jó kis üzlet, ennyi a történet
Egy jó jelentés igen.Mostanában hírek sem voltak,úgyhogy szerintem azok is lesznek.Orbán is belengetett jó üzleteket az amcsikkal,aminek egy része biztos,hogy itt fog lecsapódni.A Rába fórumban pedig azt olvastam,hogy hétfőn lesz Győrben állítólag a termelés beindítása.
Nem szeretném de sajnos már nem látom itt az emelkedést . Túlságosan látszik már , hogy mesterségesen dobálják az árfolyamot . Emelkedne az ára de valakik nem engedik sose 4000 közelébe .
A nagyok a nagy lejtmenetben már jól bevásároltak.Milliárdos forgalmak voltak.Felmerülne a bennfentes kereskedés,ha jelentés előtt 1 nappal kezdenék tépni.De egyébként tegnap is szép forgalommal emelkedett.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...