A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Egyébként az igaz, hogy ez nem nagyon mozdul meg, csak ha hír vagy történés van, és igen a választás közeledtével megnőtt a kiszállók száma. Van vevő is, de minek venne piacin, ha rádobálják.
Pénzért olyan irányba néznek és fordulnak, amilyenbe kell. "Az üléspont határozza meg az álláspontot." Sajnos már több ilyet is látok az utóbbi néhány hónapban. Nem nagyon lesz itt dráma.
Meglátjuk mi lesz. Ha nyerne a Tisza, én inkább azt gondolom, hogy lenne vevő T.Pista pakkjára... ugyanazok a körök vannak a háttérben, akik kicsit háttérbe szorultak tizenéve, nagy meglepetés nincs. Sőt vannak körök, akik éppen oda csapódnak mindig, ahol a karmersteri pálca van.
Ezt alátámasztandó, délután 1 órakor a forgalom az említett 4 részvényben. CIG 1.2 millió forint Wabi 1 millió forint Rába 28.2 millió forint 4iG 343 millió forint Szóval szerintem ezt fontos látni, hogy a Wabi peerje a CIG. ugyanaz a szektor, hasonló tulajdonosi kör, hasonló(an alacsony) likviditás. A 4iG-hez és a Rábához maximum a tulajdonosi kör miatt lehet hasonlítani, de teljesen más liga, hogy manapság hadiiparral foglalkozol, amire nemzetközi szinten is rárepülnek.
Jól írod. Netfone 50 gb net korlátlan telo SMS 7k De néha bosszantó megye jogi városok központjában net nincs mert a Vodafone ennyire :( mivel azt használják Wabi egyszer lesz 7k
Telekom is kaphat külön adót… Három év alatt háromszorosára Drágultak a díjcsomagok.. Olyan pofátlan árazás megy a Telekom szektorba Lassan Luxus lesz a mobiltelefonálás.. Ja nem hanem eszünk akkor tudunk telefonálni
Telekom is kaphat külön adót… Három év alatt háromszorosára Drágultak a díjcsomagok.. Olyan pofátlan árazás megy a Telekom szektorba Lassan Luxus lesz a mobiltelefonálás.. Ja nem hanem eszünk akkor tudunk telefonálni
Mindezeket úgy írom, hogy majdnem 3000 Wabim van most éppen. Tudom, magicman Te 250 misit itt parkoltatsz, szóval megértem, ha napi szinten meditálod fel az árfolyamot. Jó lesz ez, de szerintem hoznia kell egy jó évet a Tisza kormány alatt is, és akkor határ a csillagos ég, simán benne látom a 10.000-et is 2-3 éven belül FUNDA alapon. Ha kap egy nagyobb különadót, akkor necces a történet és jó, ha 5500-6000-ig el tud menni.
megismétlen erre válaszul. A Wabi eredményének 80%+ biztosításból jön. A biztosítási különadót percek átírni, hogy most akik jól járnak (a CIG és a Posta díjarányosan a top3 legkevesebbet fizetők között vannak mindketten, nem véletlen), rosszabbul járjanak. Kitüntetett figyelem: 3 mondat átírása.
Már többször írtad Te is, meg kreta is, hogy bezzeg a többi hasonló cég, de szerintem itt valamit eléggé rosszul értelmeztek. A Wabihoz egyetlen egy hasonló cég van a magyar a tőzsdén, az pedig pontosan ugyanúgy szüttyög és a fundához képest alulértékelt, mégpedig a CIG. A Wabi eredményének 80%+ biztosításból jön. A biztosítási különadót percek átírni, hogy most akik jól járnak (a CIG és a Posta díjarányosan a top3 legkevesebbet fizetők között vannak mindketten, nem véletlen), rosszabbul járjanak. Amire hivatkoztok, hogy a Rába meg a 4iG: más szektor és a hadipar miatt nemzetközi szinten is érdekes papírok. Egy közepes magyar biztosító (CIG és a WAbi) meg a kutyát nem érdekli. Szóval igen, a Wabihoz hasonló cég is alulértékelt a választások miatt. A Rába és a 4iG pedig nem hasonló cég, az nagyon téves értékelés.
Ha lesz is váltás gazdasági bosszúra nem számitok.. Nem leesz arra idő, meg energia se…. Amúgy se Inkább személyi válzosások és egyéb dolgok lehetnek.. Ne hegyezzük ki ennyire a wabira
De abban továbbra sem hiszek, hogy a Wabi ilyen kitüntetést kapjon, hogy na ez az. Persze az érződik, hogy valaki ilyen gondoltak miatt adja már hetek óta.
Jó duma ez az új realitások :) De amúgy egyetértek (van nekem is, de nehéz rávennem magam a bővítésre ilyen közel a választások előtt, másrészről viszont el sem adnám, mert amúgy meg jó cégnek gondolom)
Egyébként ha valaki elmegy a pénzmúzeumba, a tőzsdei szekciónál a piacon máig aktív magyar cégek közül a 4 blue chip mellett a graphisoft és a Waberers kerül külön megemlítésre/bemutatásra... gondolom a véletlen műve ;)
Továbbra sem hiszek ebben, ha már ráhúzzuk ezt a dolgot, akkor a többi hasonló részvényre is rá kellene.. és azoknál is kivárás lenne. Ez hírre mozog továbbra is, és nagyon alacsony lehet az a közkéz, aki kisbüfi, ezért illikvid. A befektetők magapság meg az "űrtechnikára", a spekulációra, megfoghatatlan AI dolgokra (üres ígéretekre) ugranak inkább. Jönnek ide is óvatosan most is, de majd minél inkább, amikor a valós teljesítmény lesz a mérlegen, nem a hangzatos lufiszavak..
Sokszor irtam már. Funda alapjan 6000 felett kellene lenni, de hacsak nem jön vmi óriasi meglepetes q4-re, aprilisig ez a papír nem megy sehova. Utana majd beszéljük át a választasi eredmeny ismereteben az új realitasokat.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link