A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Gondolkodom megvárják már a Q1-et az elemző cégek. Kitartok még, de ha Q1 után nem indul el, vagy nem látszik a potenciál, akkor elkezdtem leépíteni ezt a pakkomat. Nyár lesz, dagonya, aztán meg már nagyon közel a választás és erre is fog hatni, a választás előtt nem biztos, hogy nagy pénzek fognak jönni ide. Kivárás lesz, mivel T.I. benne van, legyünk őszinték, ez hátrány lesz, meg ha a cég jó is és valamilyen szinten független is, de azért mégsem...
Kitartást srácok, hamarosan Q1 (ami szerintem jó lesz) amiben benne lesznek a Posta számai, 3 elemzőből 2 ezidáig kivárt, de tovább nem hallgathat. Az az 1 is 6000 Ft-os célárat mondott, ráadásul pont akkor, amikor Trumpi bohóckodása teljesen elvitte aznap a showt. Ha ezt is meg a többit is egyre többen megismerik lesz itt egy kis tüzijáték. A szintén neres Alteo és Nyomda társainkra is 6000es célárakat mondtak amit már el is értek, mi akkor minek is tökölünk még 5k alatt?
Én is azon agyalok, hogy mikor történik már valami ebben a fosban. Most már kezdek picit zabos lenni, hogy 1 éve benne parkol jó sok tőkém, de ha most megpróbálnám kiszórni a beker ár alá nyomná az árfolyamot. Picit gáz, hogy az Igazgatósági tag urat annyira nem érdekli az árfolyam.. holott SRV-vel fel tudnák hívni a figyelmet a papírra. T.Istvánt sem érdekli az árfolyam vajon?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link