Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Na van-e már béke? Minden nap holnap béke lesz, bejelentette Trump. 3napig hülyítette megint ezzel a vilagot. Mindenki bekajálta megint Ahogy azt is, ha megválasztják elnöknek, másnap béke lesz ukrajnában. Ezt 2.5éve mondta, azóta minden héten béke duma. Az indexek meg függőleges kamu menetben rá. Új generációt húztak be rá. Közben Orbánt akarják börtönben látni, miközben egész világ loop, csal hazudik. Ezeket a naív embereket használjak ki. Égig érő árfolyamok, és még mindig mindenki csak venne, hogy olcsó. Emlékszem 7800as OTP aljnál lelket kellett önteni itt emberekbe, jó lesz csökkenő ékből. Most emelkedő ék, és mindenkinek kell minden 6szoros árfolyamon. Telekom majdnem 10szerezés. És még mindig vennének. Mindkét cég visszaesést produkált előző jelentéshez képest, de csak ATHt tudták. Elképesztő. Senki ne kérdezze meg mire esik majd
Ez jó shortot nyitni...mert itt én már longra itt nem vennék....a múlt héten hiába nyaraltam ,mezgerelgettem a gyér forgalomban a a lecsorgásokat... ma kiszortam őket....bár Otp gyorsig lehet kivárok ....hogy megveszik vagy beadják a jelentést...ami fura a Mol, mert ma beszakadt az olaj és esett vele, inkább áth-ra ment...
Legyen inkább 1000mrd eur nem? Az sem kisebb butasag. Csigavér, lesznek feljelentések, huthű ügyészek..vérbirok. De aztan csak nem jönnek majd a számok.
Csucsra van járatva a magyarok hitelfelvétele. Még a nap is szebben süt mondjak. Ha céges adók miatt lesznek elbocsátások, ha jön savos szja, ha megszünnek ársapkak es rezsitamigatasok, ha minden jövedelem és kamat adózik, ha nem lesz vér szerinti ajandékozas öröklés adómentes...lesz vidamsag. Főleg ha befigyel még egy válsag is.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!