Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bocs, hozzám szóltál? Megint? Szeretnél tőlem valamit? Nem úgy volt, h mára már lelépsz? Nem úgy volt, h eleged volt belőlem? Beszéljünk újfent arról, h miért nem tettél még be ma semmilyen adatot az emelkedésről, holott lassan vége a kereskedésnek? Folytassuk a reggeli kellemetlen beszélgetést v. inkább engem is kitiltasz, csak hogy ne legyenek neked túl kellemetlenek, amiket kérdezek?
Szép idő van, lehet "mindenki" kint van a szabadban v. állampapírba vonult át :D Viccet félre téve, nem tudom, mert nálam az OTP új felülete olyan, mint a mesében, hol van, hol nincs, hol frissülnek az adatok, hol nem.
Lányokat szeretem bocs, nem vagy az esetem. Bár a nevedből és a képből, amit használsz nem derül ki semmi a nemedet illetően, de köszönöm azért az ajánlatot, viszont nem szeretnék élni a lehetőséggel, h megkérd a kezem. Maradok inkább a jelenlegi asszonynál, nem szeretném lecserélni rád. Látod amúgy, megint te szólsz hozzám, én már 2x elköszöntem tőled és jó étvágyat kívántam neked (veled ellentétben), nem voltam bunkó veled, te meg annak ellenére, h nem akarsz írni (ezt mondod legalább is) mégis folytatod, hiába búcsúzok. Kezd a dolog gyanús lenni nekem, főleg az utolsó kérdésed után.
Már megbocsáss, de te kérdezted, h tudunk-e ugrani! Nem tudom, hogy vagy vele, de engem úgy neveltek, h ha kérdeznek, akkor válaszoljak. Ha kérdezel és nem válaszolok, akkor meg azt mondod bunkó vagyok. Még udvariasan jó étvágyat is kívántam az ebédhez, mielőtt illedelmesen elköszöntem, ahogy TANÍTOTTÁK. Megadtam a tiszteletet, mert egy tartalmas eszmecserét folytattunk, amit befejeztünk(?) elvileg. Mivel jól nevelt vagyok, ismét elköszönök, de ha írsz, kérdezel, akkor neveltetésemből kifolyólag válaszolnom fog kelleni ismét. Jó étvágyat az ebédhez és további szép napot neked!
Ugorjunk nyugodtan, mert látom kellemetlen a dolog. Nem szeretném elvenni a helyet és az időt a rengeteg értékes dologtól, ami ide fel szokott kerülni. Részemről befejeztem, nem írok többet, meghagyom a lehetőséget Alannek és neked, meg a negatív dolgoknak. További szép napot NEKED, jó étvágyat majd az ebédhez!
Elment fél napod a topik gazda szekálásával, kérdőre vonásával. Semmi nincs törölve, moderálva. Rád nem mondom troll vagy. Tudunk ugrani? A februar 17i kepen is doji van ami fordít. Mutattam. Ugorjunk már. Ez sem lefele mutat amit most brlinkeltem. Mondtam vigye át a napos leszorítot először. Valós, érthető várakozás
Elment fél napod a topik gazda szekálásával, kérdőre vonásával. Semmi nincs törölve, moderálva. Rád nem mondom troll vagy. Tudunk ugrani? A februar 17i kepen is doji van ami fordít. Mutattam. Ugorjunk már. Ez sem lefele mutat amit most brlinkeltem. Mondtam vigye át a napos leszorítot először. Valós, érthető várakozás
Olyan híreket posztolsz, olyan adatokat teszel közzé, ami shortra utal és szóvá teszik neked, h nem shortos csoport, amit utána bizonygatsz is te magad is bőszen, de mégsem látni pozitív dolgokat. Se TE, se Alan nem tett be 1x sem emelkedést támogató híreket, mikor hónapokig folyamatosan emelkedett minden. Mindig csak azokat linkeltétek, amik negatívak, de "nem shortos topik". A tényleg shortos topikodba, mikor pl. hekki vmi pluszt tett be (Bitcoin talán), rögtön leszóltad, h ez a shortról szól, nem ide való a plusz. Megérti mindenki, h ha short irányultságú vagy, csak akkor vállald fel v. akár nevezd át BUX shortra a topikot, de annak sztem semmi értelme, h megy néha a mártírkodás, h nem értesz a tőzsdéhez, te állampapírozol stb., de a negatív híreket, adatokat mégsem felejted el betenni. Itt mi a helyzet akkor, nem jöhetnének néha pozitív hírek is? Magam tudom sokadszorra is ismételni, nem a személyeddel van probléma, hanem azzal, amit és ahogy csinálsz.
Ezek a chartok miért mindig lefelé mutatnak vajon? Olyat még nem tettél fel, ami felfelét sugalmazott volna. Hol voltak a chartok, mikor hetekig ment a folyamatos emelkedés? Olyankor csak a "tömés" stb. hozzászólások voltak. Jó ideje nem írtam, remélem volt időd reggelizni, így, h békén hagytalak és meg tudtad nézni a mai állást is. Bár feltételezem utóbbira nem volt időd, mert még mindig nem lehet itt látni, ha ma mekkora is a plusz.
A napos kép itt van, előbb felküldte a szöveget, entert akartam nyomni sorváltásra de felvitte szöveget.Szóval először vigye át napos leszorítót https://kepkuldes.com/image/teUZacZ
Jól lecseszel. Utána mutass chartot. Kb ez megy mindig mindenkitől. 7, 8 mínisz ram, de mindig itt van, olvas engem. Itt a napos chart. Először vigye át napos leszorítót
Jamie Dimon, a JPMorgan vezérigazgatója szerint a jelenlegi pénzügyi piacok hasonlítanak a 2005-2007 közötti időszakra. A piacokat a magas eszközárak, nagy kereskedési volumen és a túlzott kockázatvállalás jellemzi. Úgy látja, sok piaci szereplő túlságosan természetesnek veszi, hogy a jelenlegi szintek tartósak, alábecsülve egy komolyabb korrekció vagy válság esélyét. Dimon elmondta, hogy továbbra is óvatos stratégiát alkalmaznak vállalati szinten, emellett viszont technológiai és AI‑beruházásokra is sokat költenek, mert úgy véli, hogy a bank inkább nyertese, mint vesztese lesz a technológiai átalakulásnak erste investment
Vhogy ezek sem kerülték el a figyelmem, de biztos én értettem félre akkor ezen posztok mondanivalóját, mert valójában TE nem a shortra akartad velük felhívni a figyelmet, hanem a long miatt tetted be őket. Hathor ma, 00:23Előzmény: #104927 ALANFED#104929https://www.portfolio.hu/global/20260224/hirszerzesi-jelentes-kuszobon-az-ujabb-haboru-ha-ez-kirobban-2008-ota-nem-latott-vilagvalsag-lehet-belole-820254 Hathor ma, 08:10#104931Bux 12300pontot esett eddig a folyamatos ATHs töméstől Hathor ma, 08:55Előzmény: #104936 rookie654#104939Valamit félre ertesz. Egy túlhúzott puac van. Irreális dilgok történnek. A vágyaknak lehet reális ez. A racionalisnak nem. Dzsimi is longol, sosem szóltunk neki a lingja miatt. Egyszer sem. Nyugodtan jöhet long gindolat. Más a troll longos beirás, meg a racionális Akkor itt ragadnám meg a lehetőséget, ha már TE írod, h jöhetnek a long gondolatok, h én is szívesen látnék ilyen LONG gondolatokat tőled, mondjuk kezdésnek csak a mai napról.
Ma még nem néztem.Telon pötyögök a szabadidőmben neked a bagy semmiről megint. Nem is reggeliztem még emiatt, ha érdekel.Tudom Ti baromira ráertek itt.Na és itt a február 17i bejegyzés, hogy fordul vissza, dzsiminek is írtam örülni fog nem kapott shortra hatit.Akkor fordult is. Másnap +2% https://kepkuldes.com/image/teUKv5y Örülnék ha megértenéd végre
Nem tudom tudtad-e ertelmezni amit irtam ma is. Csak forint parokban látok ma shortot, semmi másban? Hol volt itt ma Bux esés váras. Mindjart mutatok még valamit a long fele a napokból
Tegnap 10-kor már írtad, h 1% feletti mínuszban a BUX. Ma miért nincs "hír" arról, h mekkora a plusz, ez most nem fontos, csak amikor esik? Akkor most én is trollkodok azzal, h hiányolom a pozitív dolgokat innen, és nem mindig csak a negatívat szeretném látni? Elvégre nem shortos a topik, folyamatosan ezt próbálod bizonygatni.
Az hogy itt nem normális amit művelnek, már Dióslakynak is feltűnt. Ment is a TEBÉSZ a piacbefolyásolás ellen. Ha Dióslaky hati trader lenne, akkor talán azt is látna amit Alanfed sérelmez. Ez Bux és hati topik. Ne keverjük az otp szikrazó beszámolójával, meg a TVben síró Hernádival milyen nehéz helyzetben vannak, majd jön a szokrázó eredmény. Itt a határidős kereskedő nem vak, mert atfogó képet néz. A piacunk tele irracionális dolgokkal, ami a tőzsdén előfordul, de itt a kis illikvid piacon számunkra szembetűnő
Lujoskát most legutóbb szankcionáltad, mert szted trollkodott. Alant békén hagyod, mert ősidők óta itt van és a mutyival kapcsolatos mindennapi beírásai emelik a topik színvonalát szted. Írtam korábban missioról, akit a sorozatos ámokfutásai - hasonló Alanhez - végleg kitiltott a PF, te eltűrtél neki mindent. Balinnal nagy "haverok" voltatok a trollmentesben is, az ő agymenéseit is, miszerint 12k-tól nem megy már feljebb az OTP, esni fog, adni kell, tömés stb. eltűrted, mert osztotta a véleményedet, a PF nem tűrte, szankcionálta. Nem érzed ezen esetekben a kettős mércét, h olyanokat tűrsz el a "haveroktól", akik osztják a véleményed, amit a PF nem tűr el és akár végleg ki is tilt miatta? Ezekkel van a legnagyobb bajom, nem azzal, h short beállítottságú vagy és ez kihat erre a topikra is, még ha tagadod is. Lujoskának a folyamatos ATH volt a becsípődése, neked meg a tömés. Mivel másabb ez? Azzal, h te mondod és nem ő?
Éjjel nappal a csapból is az ATH folyik, mit írjunk. Vihogva írja be hehe, hihi. Szólok neki, akkor is hihi, igenis hihi mondja. Hagyjuk már nem troll. Menj a 2612 topokba és hihizetek együtt, ott kapsz longot, neked való társat
A hozzászólásaim nem a személyed ellen, hanem a dolgokhoz/másokhoz való hozzáállásod ellen irányulnak. Nem szoktam jó szemmel nézni, ha vki(ket) olyan miatt szankcionálnak, ami miatt mást nem. Ahogy azt sem nagyon szeretem, ha vki kettős mércével méri a saját megnyilvánulásait másokkal szemben. Amit mások mondanak ugyan azon témában trollkodás, de amit ő (csak ellenkező előjellel) az nem az.
Rendben elmondtad véleményed. Köszönjük. Folyamatosan olvassuk a puffogást. Másik topikban ott nyomul Kosto úr, nyugodtan levelezzél ott vele, ha Ő tetszik. Ott kapaz kosto intelmeket, long végrelenséget. Még tegnap is a +12%nak örült 12.300pontos esésnél. Te tudod itt hatiban mennyi pénz tőkére vetítve 10% Bux esés?? Ő biztosan nem. Ez nem shortos topik továbbra sem. Nem fogom magyarázni minden nap. 8000es OTPnél én rartottam a lelket OTPvevőkben. Akkor csak longos voltam?? Hagyjuk ezt a butaságot. Mindenki azt írja, ami az Ő elképzelése, gondolata. Másik topikban Pomperjt fikázták, amiről beszélsz. Nem tiltottam, mert chartolt, nem trollkodott. Itt a trollkodással van baj. MaciKA, LujosKA... Lujoska nem is hati trader. Egyszerű melós ember, aki vesz valamit pl OTPt és 4évig tartja, és itt osztja a határidős tradereket. Nix ugribugri. Igenis itt van. 1000pont darál, nemhogy 10.000pont. Miről beszélünk? Nem fogok trollokkal vitázni
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!