Sztem (meg mások szerint is) meg semmit nem értek félre. Meg lehet nézni, milyen reakciók érkeznek a beírásaidra. Lehet, h túlhúzott a piac, de mit változtat ez azon a tényen, h mikor éppen húzták felfelé, nem voltál ilyen nagy elánnal, h akkor éppen mekkora pluszban van aznap?! Ilyenkor, mikor esés van, sokkal aktívabb vagy te is, mint emelkedéskor. '"A vágynak lehet reális ez, a racionálisnak nem"? És ezt ki dönti el, h mi a racionális? Én úgy gondolom, ha vmi folyamatosan emelkedik hónapokik, akkor éppen az a reális, ha esik, akkor meg, bmennyire is tetszik nekünk, amit látunk v. nem tetszik. Bmennyire is tagadod, h nem shortos a topik (v. legalább is te magad), ha vki (TE) nyit egy kimondott shortos topikot is, akkor nehéz elképzelni, h itt ne a shortos szemével nézze a dolgokat. Erre erősít rá, amit az előbb is írtam. Vhogy azt sem nagyon lehetett régen sem látni, ahogy most sem, h azokat a hozzászólásokat moderálnád v. embereket szankcionálnád, akik veled vannak egy véleményen. Ellenben, aki nincs veled, az mindig is könnyebben járt pórul a trollmentesben is és itt is. El kéne felejteni a kettős mércét! Nincs azzal gond, - ahogy korábban is írtam - ha short beállítottságú vki, csak akkor nem kell letagadni. Ha tájékoztatni akarsz a BUX állásáról, ugyan úgy tedd eséskor, emelkedéskor egyaránt, mert különben egyoldalú (shortos) lesz a tájékoztatás. Dszimit én is írtam a minap, h ő legalább korrektül beírja, ha emelkedésre v. esésre játszik, ez így a tiszta. De ő nem is sugalmazott sosem olyat, h csak shortolni lehetne itt.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!