Topiknyitó: Hathor 2015. 09. 23. 12:45

BUX index, BUX határidő, BÉT!  

Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.

Ha valakit érdekel BUX Hajrá!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rookie654
rookie654 szerda, 09:09
Előzmény: #104939  Hathor
Sztem (meg mások szerint is) meg semmit nem értek félre. Meg lehet nézni, milyen reakciók érkeznek a beírásaidra. Lehet, h túlhúzott a piac, de mit változtat ez azon a tényen, h mikor éppen húzták felfelé, nem voltál ilyen nagy elánnal, h akkor éppen mekkora pluszban van aznap?! Ilyenkor, mikor esés van, sokkal aktívabb vagy te is, mint emelkedéskor. '"A vágynak lehet reális ez, a racionálisnak nem"? És ezt ki dönti el, h mi a racionális? Én úgy gondolom, ha vmi folyamatosan emelkedik hónapokik, akkor éppen az a reális, ha esik, akkor meg, bmennyire is tetszik nekünk, amit látunk v. nem tetszik. Bmennyire is tagadod, h nem shortos a topik (v. legalább is te magad), ha vki (TE) nyit egy kimondott shortos topikot is, akkor nehéz elképzelni, h itt ne a shortos szemével nézze a dolgokat. Erre erősít rá, amit az előbb is írtam. Vhogy azt sem nagyon lehetett régen sem látni, ahogy most sem, h azokat a hozzászólásokat moderálnád v. embereket szankcionálnád, akik veled vannak egy véleményen. Ellenben, aki nincs veled, az mindig is könnyebben járt pórul a trollmentesben is és itt is. El kéne felejteni a kettős mércét! Nincs azzal gond, - ahogy korábban is írtam - ha short beállítottságú vki, csak akkor nem kell letagadni. Ha tájékoztatni akarsz a BUX állásáról, ugyan úgy tedd eséskor, emelkedéskor egyaránt, mert különben egyoldalú (shortos) lesz a tájékoztatás. Dszimit én is írtam a minap, h ő legalább korrektül beírja, ha emelkedésre v. esésre játszik, ez így a tiszta. De ő nem is sugalmazott sosem olyat, h csak shortolni lehetne itt. 
Hathor
Hathor szerda, 08:55
Előzmény: #104936  rookie654
Valamit félre ertesz.
Egy túlhúzott puac van. Irreális dilgok történnek.
A vágyaknak lehet reális ez. A racionalisnak nem.
Dzsimi is longol, sosem szóltunk neki a lingja miatt. Egyszer sem.
Nyugodtan jöhet long gindolat.
Más a troll longos beirás, meg a racionális
ALANFED
ALANFED szerda, 08:52
Előzmény: #104936  rookie654
ámen
ALANFED
ALANFED szerda, 08:51
Előzmény: #104931  Hathor
ebból a mol 5000 pont mert kibukott az elhalgatott benf. infó tény 
rookie654
rookie654 szerda, 08:44
Előzmény: #104930  ALANFED
Így van, és ahogy azt előttem Lou is írja, minden bizonnyal innen tájékozódnak a fórumról. Ha olvassák is a fórumot és benne téged, az minden bizonnyal azért van, h minden nap jót röhöghessenek a beírásokon. Ha téged ne adj Isten kirabolnak, akkor azt is kiírod a fórumra és megvárod, h intézkedjenek az illetékesek v. beballagsz a rendőrségre feljelentést tenni? Tudom most fogsz azzal jönni, h ha nem tetszik ne olvassalak, amire én újfent azt fogom írni, amit korábban is, h nyilvános a fórum, ugyan úgy lehet dolgokról (esetünkben most éppen a te beírásaid) véleményem és ugyan úgy meg is oszthatom itt, ahogy azt te is teszed, mivel nem tiltja azt semmilyen szabályzat. Főleg annak fényében, h megszólíttattam általad. Ha majd az én beírásom sem fog tetszeni Hathornak, mert nem hozzáadott érték a topikhoz a tieiddel ellentétben, amik mivel őstag vagy (azt hiszem így fogalmazott) és ezért ezek emelik a topik színvonalát, akkor majd engem is kitilt egy időre, mint azt tette anno sokakkal az OTP trollmentesben v. itt Lujoskával, mert beírta a longgal kapcsolatos dolgokat. Ellenben most, h más ő 3 hónapig nincs, nyugodtan jöhetnek a "tömés, BUX ekkora-akkora mínuszban, további esés" stb. beírások, mert azoknak van itt a helye és azok a jó bejegyzések csak, a longosok azok nem jók. Fura egyébként, mert állítólag nem shortos a topik, de valahogy mikor folyamatosak voltak az emelkedések, nem osztotta ő sem olyan elánnal, h éppen mennyivel emelkedik a BUX, csak ilyenkor, mikor esés van. Miért lehet ez? Ki tudja. 
Hathor
Hathor szerda, 08:42
Ma csak forint pár shortokat látok.
Továbbra is megx a HUFunk.
Hajrá!
Hathor
Hathor szerda, 08:40
Előzmény: #104933  dzsimi
Ok
 Sok sikert. Vegre egy trader, aki a pisccal foglalkozik, nem a másikat cseszteti. Kizárja ezt a sok trollt, a tradenek él.
Ügyes vagy
dzsimi szerda, 08:31
Előzmény: #104929  Hathor
Ráférne már a pénzpiacra...minden az egekben, rengeteg a pénz a világban, el kell égetni.... nem hiába száguld az arany .... menekül a tőke....én meg résen várok, addig napizom éppen amerre megy a hajó ....
Lou70
Lou70 szerda, 08:17
Előzmény: #104930  ALANFED
Hát az illetékesek biztos azzal kezdik a napot amikor beérnek a hivatalba, hogy ebben a topicban téged olvasnak el legelőször. Még kávé előtt, hogy azonnal kivizsgálhassák a sok általad felfedett gigamutyit. :P
Hathor
Hathor szerda, 08:10
Bux 12300pontot esett eddig a folyamatos ATHs töméstől
ALANFED
ALANFED szerda, 08:09
Előzmény: #104919  rookie654
nem neked szól hanem az illetékeseknek, hogy vizsgálják, meg azoknak akik elkövetik hogy nagyon látszik a csalás
Hathor
Hathor kedd, 17:32
Bux -2327pont, -1.83%
Jól van az úgy..
ALANFED
ALANFED kedd, 13:32
Előzmény: #104926  Hathor
akkor tegnap mire volt az  a+1300 pont benf. long kiszálló
Hathor
Hathor kedd, 12:23
Előzmény: #104925  dzsimi
Tovabb esett -1.4%fele, most -1 23%
Itt jelent meg egy kis forgalom a leborításnál -1.4 körül.
Meglátjuk 
dzsimi kedd, 11:03
Előzmény: #104924  Hathor
Az a gond hogy kicsi a forgalom az esésben is....megy a hintáztatás minden bluban....tegnap sávtető , ma az aljakat tesztelte. Innen inkább megint pattanást várnék, így egy rövid hati long most nyerő lehet .
Hathor
Hathor kedd, 10:00
BUX -1.12%
dzsimi kedd, 09:51
Előzmény: #104918  Hathor
Végre előbújtak a longosok is hatiban...már azt hittem nem tudom szép nyerővel zárni a tegnapi 133 300-as shortokat.... de meg volt...mára nekem ennyi, ha csak valami extrém lehetőség nem adódik ....
rookie654
rookie654 kedd, 09:50
Bocs, dszimi! Remélem nem veszed rossz néven, h megemlítettelek, minden tiszteletem a tiéd, h te legalább beírod ide, h mind2 irányba lehet és tudsz is pénzt keresni. Gratula és további sikeres kereskedést!
rookie654
rookie654 kedd, 09:41
Előzmény: #104920  ALANFED
Tehát mindenki bennfentes, aki alkalmazkodik a környezethez/piachoz és inkább pénzt próbál keresni a napi siránkozás helyett? Hááát....végül is....Így már vmennyire érthető, h pl. dzsimi is miért tud longgal is és shorttal is pénzt keresni, ahogy azt többször is írta itt. Fel fogod ezért jelenteni? 

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek