Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Az a gond hogy kicsi a forgalom az esésben is....megy a hintáztatás minden bluban....tegnap sávtető , ma az aljakat tesztelte. Innen inkább megint pattanást várnék, így egy rövid hati long most nyerő lehet .
Végre előbújtak a longosok is hatiban...már azt hittem nem tudom szép nyerővel zárni a tegnapi 133 300-as shortokat.... de meg volt...mára nekem ennyi, ha csak valami extrém lehetőség nem adódik ....
Bocs, dszimi! Remélem nem veszed rossz néven, h megemlítettelek, minden tiszteletem a tiéd, h te legalább beírod ide, h mind2 irányba lehet és tudsz is pénzt keresni. Gratula és további sikeres kereskedést!
Tehát mindenki bennfentes, aki alkalmazkodik a környezethez/piachoz és inkább pénzt próbál keresni a napi siránkozás helyett? Hááát....végül is....Így már vmennyire érthető, h pl. dzsimi is miért tud longgal is és shorttal is pénzt keresni, ahogy azt többször is írta itt. Fel fogod ezért jelenteni?
És azzal, h minden nap tele van sírva a topik a mutyi dumával, attól sokkal jobb lesz minden, attól fog minden megváltozni. Ok, most már értjük a motivációt a dolog mögött. Köszönjük a felvilágosítást.
-Erste:-A hó eleji, egészséges korrekciót követően stabilizálódni látszik a BUX index. Ebben támogató szerepet játszik a múlt héten kezdődött gyorsjelentési szezon is, hiszen az Erste előrejelzései szerint rekord évet zárhattak a blue-chip cégek. Támaszt a múlt heti lokális mélypont jelent 122.333 pontnál, míg ellenállást a 20 napos mozgóátlag jelenthet 128.377 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
Nyitó után azért rendeződnek az erőviszonyok... mára végeztem is...400-tól egy long amiket már zártam is... bár ha otp nem indul meg, akkor egy hati short még jó lehet mára ....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!