Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nyitó után azért rendeződnek az erőviszonyok... mára végeztem is...400-tól egy long amiket már zártam is... bár ha otp nem indul meg, akkor egy hati short még jó lehet mára ....
133650-134300 kétoldal 50-50 db bét erste mnb ez normális így kár ezt a terméket engedni főleg úgy ,hogy bármikor elromolhat az adatközlés és nem tudják megmondani mikor lesz jó és nem tudják garantálni, hogy nem áll le újra és nem vállalnak érte felelősséget , Látod Erste neked szól
Ennek nagyon orulok, a korabbi kommentedbol egy masik forumon. A lenyeg, hogy kaszalunk ma. En most arra torekszem hogy atallok a heten Full cashbe. Meg van egy celaram az OTP-re ma 300 FT ra volt tole. Hamarosan jonni fog amit elorejeleztel, viszont jo volt lekereskedni longban a 2026 Januart is. En lassan meg vagyok az evre. Utana ha pedig lesz egy nagy zuhany akkor beszalunk ujra.
Finoman dolgozik amirol irtam tegnap, de higgadtan kell kezelni, Amig a MOL korul nem csillapodnak a beszerzessel kapcsolatos kerdesek mehet a hullam vasut. Minden estere aki tegnap idoben forditott, annak szep napja van most.
A mai napra... az induló pozimat, hogy long vagy short, az dönti majd el, hogy otp a tegnapi záróról lefordul, vagy elindul felfelé 40000-ig...de a molt is meghúzhatják 3600-ig...így mára a long lehet a nyerő nyitó után pozi felvételnél...így akár egy 2000 p. mai emelkedés könnyen összejöhet....na utána lehet shortot indítani.
késve hozta ez enyhe fogalmazás , a saját oldalukon nem tudják biztosítani az adatközlést !!!!!!!!!!!!!!!!! akkor a bennfentes robot kartellekről még biztos nem is hallottak
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!