Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Te hányszor írtad be a sajátod? Azon kívül, h über, giga, mutyi, kartel stb. tőled nem nagyon lehet olvasni soha sehol semmit, h éppen mit és hogyan kereskedtél le. Vagy ez lenne a stratégia, ez alapján kereskedsz? Milyen alapon kéred számon akkor máson? Hébe-hóba beírod MOL-ba, OTP-be, h meddig fog esni, de nem igazán jött még be egyik sem. Akkor?
bét mnb hahó 1000 bux mozgásra a likvid árjegyzővel alátámasztott bux 2612 350 pontot mozgott, hogy lehet ez árjegyző esetén ????????????????????????????????????????
Csak éppen a hati nem követte ma...mivel már nem kell ezen a szinten ilyen kt mellett szinte senkinek. Nyitó után szépen belenyúltam 137220-n 20 kontival, majd le is fordult ...szerencsémre 136500-ól lefelé tudtam venni 20 kontit még, amiből most ment el az utolsó 190-n...így a végén még 108 000 plusszal zártam..így gyenge egy nap volt :) ...de általában miután zárok, majd megindul ... :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!