Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
bux 34 /fibo szám/hónapja emelkedik de úgy fényezed magad mintha te intéznéd és miért nem az usa bank minipániknák voltál ilyen okos utólag ezt mindenki látja teis csak a tényeket közlöd közben a magyar gazd. 0 át növekedett 50% infla 0 eu pénz ...stb erre nem ez lenne a realitás okoska ez giga cserencse annak aki benne volt de ugye a felét elvitt az infla meg a 15 % adó
amúgy tényleg kíváncsi lennék arra, hogy ha jönne egy külföldi reccs, na nem pár nap maszatolás, hanem komoly pár hét alatt -15-20%, akkor meddig adnák be ezt a totál túlhúzott BUX-ot, BÉT-et... Otp-ben az első komolyabb támasz 25-30 ezer magassága.. MOL-ban 3000-3100 magassága... Richter 9200-9500 környéke... Telekom 1700.... Ezekből olyan 100-105 ezres sáv adódna....esetleg 97-98 ezer.....
jól kitömtek mindenkit ja, jól írod, most meg lehet adják hetekig...oszt pislog a nép, oszt jól van az úgy, mert mindig a kicsiket szopatják be a végén....
A mai nap shortos kivégzés volt.... főleg hatiban. Bárhol nyitott valaki, az bukó ....Richter longom volt még, de 470-n eladtam azt is. Nyugodtan várom a holnapot, ami már hozhat némi korrekciót 125 k. buxnál....
Ez van...ma is 10 perc alatt lekereskedtem a napi pozimat...nyitóban kaptam 16k, longra, amiket már szép kis nyerővel el is adtam....ma a short nem igazán lesz nyerő ....
amúgy egészen döbbenetes ez a hangulat romlás ami zajlik a héten...persze már azt se értettem mire a november közepétől zajló 2 hónap happy, mikor az orosz-ukrán témában záró előrelépés....talán a hálaadás, miki, kari vitte, de hogy január elején mire a nagy happy...na mindegy is, mert most láthatóan reccs van....
Az ügyletet részletek hiányában egyelőre nem lehet értékelni. Mi korábban 1,2 milliárd euróra (1,4 milliárd dollárra) becsültük a NIS 56,15%-os részesedésének az értékét az irányítási joggal együtt. Ha a MOL ezen az áron, vagy ennél olcsóbban veszi meg a cég részvényeit az orosz Gazpromnyefttől a teljes irányítási lehetőséggel együtt, akkor ez kedvező hír a MOL részvények számára. Hozzá kell persze tenni, hogy a hírt már régóta várta a piac, emiatt a MOL részvényára már 20%-kal drágult december közepe óta. Szóval lehet, hogy a tényleges hír a tranzakció lezárásáról már nem okozna emelkedést a papírokban.erstemarket
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!