Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A 2025 év zárása BUX 111031. Igen szép év volt és bizony rácáfolt sokmindenre és sokmindenkire ami, aki csak létezett. Én továbbra is bízom, még akkor is ha 2026 így elsőre nem látszik könnyű évnek. Elsősorban a magyar választások miatt. Másodsorban pedig az egyre hangosabb világzajok miatt. Előbb utobb minden zaj lecsitul. Tippem szerint alapesetben 100e alá nem várom a piacunkat, míg 120-130e akár lehetne is jóesetben. Hihi
Na és hogy mit okoz a likviditás hiánya? Karácsony a Binanceon? Nesze neked Bitcoin Flash Crash 24.000ig https://kepkuldes.com/image/tW76nie Egy longos sem lehet nyugodt! Pláne egy illikvid piacon, likviditás hiányában. A tiktok nemzedék megtudja Jó longolást!
Ez a két nap már nekem lekereskedhetetlen volt. Pénteken zártam utolsó 30k. longomat is, nem kell már az évre a stressz... A Buxot jövőre 130-140 k. közzé várom , ha minden megy tovább a maga útján. Januárban lehet benne egy pár % korrekció , de nem több.... Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! 🌲🌲🌲
Elnézést. Volt pár autokorrekt. A lényege az volt hogy igen, kispapírral nagy bukót össze lehetett hozni. És nagyok közül a richtert is ide sorolom. Tegnap sikerült vele nyerőt realizálni. Amikor átnéztem a listát és rájöttem hogy egyszer tl23 helyett tst sikerült vennem. Már adtam is el nyerőben Szóval lehet azért beragadni. Otp n kívül mindegyikkel.
Kispadról brutális teljesítményt nyújtanak. Futuraqua 10 körül. 3 éve mikor kezdtem fogadni még 24 volt. Glostert 900 körül ajánlgatta egy hölgy. Most 500 körül. Bif hatalmasat esett. 360 körül most. Délután néha felrántják egységében 70 fölé. Onnan hónapokig csörög 48 ra. Persze aki 48 on mindig be mer vásárolni és rögtön be is állítja eladásra az nyer vele. De amúgy egy okádék a magyar kispapír világ. Vezetőségi részről elsősorban.
A BUX index idén 40%-ot szárnyalt és előbb a lélektani 100.000-es, majd a 110.000 pontos szintet is sikerült áttörnie. Azonban nem csak a magyar részvénypiacnak, hanem globálisan is nagyon erőteljes éve volt idén a részvénypiacoknak, amit az is alátámaszt, hogy a 40%-os emelkedésével is épphogy befért a világ legjobban teljesítő TOP20 indexe köré a magyar részvényindex.
A KKE régió az erős mezőnyön belül is kiemelkedően jól szerepelt. A prágai és a szlovén részvényindex is 50% körüli szárnyalást tud felmutatni, ezzel a 6. és 7. helyen szerepelnek a globális ranglistán. A lengyel WIG20 44%-os emelkedéssel a 14., melyet az osztrák tőzsde követ 43%-os teljesítménnyel, egy hajszállal megelőzve a 16. helyet megszerző román BET indexet. És ezt követően jön a magyar BUX index. Vagyis az első 20 helyből 6 pozíciót is a régiós részvényindexek értek el.
Fogalmam sincs, hogy Te kivel találkozol. Az én köreimben (rokon, barát, kollega) akik belefolytak, hosszabb, rövidebb ideig a pénzpiacok világába azoknak a többsége meg van/volt elégedve, de akadtak olyanok is aki veszteséget szenvedtek, ez kb talán harmada lehet. Tipikus esett a magyar szir-szar kispapírok, és a túlzott kitettség ezekben, . Másik része pedig a CFD kereskedés, a nagy tőkeáttételek miatt. . Itthon a nagypapírokkal egyszerűen képtelenség volt bukni az elmúlt 5-10 évben is. Már aki türelmes volt ezekkel és nem a hírek után ment. Amik persze a világvégét jósolták mindig, akárcsak most is. . Kosto: Tőzsdechio (alap)
Az indexek irányára értettem. A korrekció mindig része ennek az egésznek, hosszú távon felfelé megy nyilván aki szeret kereskedni annak érdemes mind2 irányba fogadnia.
Hello, köszönöm. Sajnálom ha néha lemegyek buta szintre a többiek butaságai miatt, nyilván az nem előnyös képet mutat. Próbálom majd kizárni a számomra buta hozzászolásokra a reagálast, és maradni piacoknál, Buxnál. Kellemes Ünnepeket Neked is, illetve többi fórum társnak is!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!