Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most meg Mikulás rally, vagy mi a bánatnak kéne lenni, előtte Black Friday, pink monday, majd tőzsde mennybe menetele jön. Mindig van valami.. nevetseges az egész. Mikulás elakadt a szánnal, nincs hó
4éve minden nap ezt kamuzzák, hogy másnap vége a háborúnak, meg jön a béke terv/tárgyalas. Már a háború kotörése előtti napokban is tagadták, ATHra mentek a piacok akkor is, hogy nem lesz háború. Miközben hetek óta ott álltak a határon az oroszok készültségben. Aztán februarban beindult a háboru, tudjuk mi lett a tőzsdén. Azóta kamuznak és piacbefolyásolnak a másnap vége a háborúnak dumával. Trumpot meg sem választották, de már kijelentette másnap vége a háborúnak, ahogy megválasztják. Ez másfél évvel ezelőtt volt, azóta is minden heten várja a birka nép ezt. Már akkora a lufi, amitöl nincs menekvés. Full kitömte magát a világ pénzügyi piaca. Kisbüfik, reménykedők, alapkezelők, bankok, Hedge Fundok, kamu brókerek tele tömve, tömetve. Hogy mi lesz ebből, majd meglátják. Nekem nem fog fájni, közben is Athzok.
Nyilván nem Bux határidőt kereskeded, hanem egyedi részvényt gondolom, ezért nem érted az egészet, amit Mi kereskedünk itt. Ha tradelnéd, nem írnál ilyeneket, megértenéd. A lakás kérdés. Mindenki azt csinál amit akar, én már azt is eladom, amit nem akartam. Én drágán adok, olcsón veszek. Most biztos nem olcsó, nekem túlságosan is irreális, én már pont eladogattam az ingatlanokat, még a balatoni nyaralót is. Amikor sorba állnak érte akkor adom, ha majd az lesz mint 2014ben, akkor veszem, mint ahogy akkor is tettem
Én itt vagyok mi a gondja a short topicnak, ami persze nem ez lenne eredetileg. Szokásos 3 éve. Egyszerűen rossz olvasni ami itt megy. Rontja az ember életkedvét, auráját, belsőértékét, mindent, Mint egy megveszekedett politiikai topic pont olyan.
Sok a dolog most, munka, meg éppen lakásvásárlásban vagyunk, a nagyobbiknak (3%os), Igen veszünk :-) Meg van minden, Én optimista vagyok, az is maradok örökre. Ilyen vagyok Hiába minden rosszakarat amit rámszortok állandóan. Bitcoin +6%, bár nekem ilyen nincs, csak beírtam.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!