Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én csak a napos Bux chartra kaptam 4mínuszt. Hozzá sem szóltam. Ők kereskedték ezt, én csak a múlt mozgását rajzoltam fel. Jövő sincs rajta, csak mit mozgott. Na mindegy.. Felesleges itt bármit írni. Legjobb. Read only Csak ne kérdezzék utána hol van Hathor
A régiónk igen nagyot ment. messze lekörőzve szinte mindenkit. WIG, WIG20 30%, Cseh , Román szintén, Osztrákok is Ellenpélda a Szlovákok -5% Jó e így most a nyugati főleg usa menetel 10-10% nyerőben.
A mai nap egy idegbajos rángatózás volt.... 6 köröm volt 4 short 2 long 143 kontival...de 0-200 p. között tudtam csak lekereskedni, illetve 8 k. bukó is volt....nem is vittem át holnapra semmit....otp 400-600 közzé beszorult...amerre kilép az az irány.... hetesen vagy min, vagy maxos záró lesz benne....
A Bét alvóállapotban van még mindig, ahogy jeleztem. Nincs mit nézi rajta. Mert a pénzes hajók a kikötőben vesztegelnek . Nem futottak ki., Nagy eladások nincsenek, nagy kiszálókat nem látni még. A 4!igben látok fantáziát még, kalandos út lesz, és volt 800ról, 1000-ről. 1500-ról. Ha történik valami majd írok talán. (Nem adtam el semmi még)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!