Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mindkettore nem a valasz. Ha TBSZt nyitsz ebben az evben, az uj szamla, ez az ev a gyujto szamla. Mas szamla elozmenye nem kotheto hozza. 2. Ha TBSZrol felveszel penzt 5even belul, akkor is adozol. Egyik sem jo otlet
Szia Hathor Segíts nekem légyszi, Te értesz a TBSZ hez. Gondoltam csinálok egyet, de felmerült egy-két kérdésem, hátha tudsz rá válaszolni. 1. Az ebben az évben eddig elért nyereségem be tudom-e vinni TBSZ alá, vagy csak az számít ami a TBSZ számlán keletkezett? 2. Nyitok egy TBSZ számlát, majd berakok 2millió ft-ot, de év végére duplázom, az eredeti 2 milliót ki tudom-e még venni a 0-dik évben, az oké hogy az 1,2,3,4,5 ben már nem, de a 0 dik évben.
Egyszer biztos, de nem ma. Elég gyenge adatok jöttek Kínából. Plusz a német ipar rendelésállomány is megbicsaklott, ez még inkább ráerősít a tegnapi Draghi-beszédre...ma Dax-ot megsuhintják szvsz.
https://invst.ly/a84u0 Vajon megpróbálkozik ismét Dax a 11600 ellenállási zónával? Ha SP felkör lesz, akkor az olajat is húzza. Éppen jó irányba megy a longhoz lefele. Annak támasza pedig a csatorna középvonal, ami most 56 dollárnál van.
430at mar torte le, de felhuztak utolso ket napban, hatha jo hir jon. Hat ez nem ugy sult el.. Most a kamu felhuzo nezhet majd. 880millio reszveny van a ket cegben. Piaci kapitalizacio a szenvedo Mtelekomet sem eri el https://postimg.cc/FYTp3Dm8
Üdv Kolléga... legalább az ingatlan biznisz pörög mostanság... Hajrá :) Én is totál benne vagyok a ház átalakításban..nyárra tán el is készülök... rengeteg munka ez, még a kis átalakítás is... Mesterek kénye-kedvének ki vagyok téve....nem kell bemutatni gondolom senkinek sem..
Ügyes. Kint valahogy kiszámíthatóbbnak érzem a piacot. De lehet ez azért van, mert az valóban piac, az itthoni meg valami belterjes 3 részvényes szerencsejáték. Ez a kinti lejtő viszont csalogat, 2500-2600 között elkezdek megjelenni, felette nem beszari vagyok, addig megyek metszeni.
Én ha nem vagyok gép elött és telórol kell nyomnom, akkor Excelbe vezetem a be és kilépési pontokat ami a telón is rajta van és úgy is elég jól lehet nyomni. Igaz az D1 es szintek.
Mindent zártam nyereséggel. Több ilyen napot is el tudnák képzelni. Nekem bejönnek ezek a nagyobb mozgások ide-oda. BÉT-et jól beadták. OTP nagy forgalommal esett.
Visszatértem az ingatlanpiacra, nincs késztetésem kapkodni, ülni a gép mellett. Ekkora leverést nem vártam mára. Doji volt a cél, és holnap lefordulás. Ha így alakult, várok. 41600feletti csúcs felett long, 39800alatt short. Közte bármi továbbra is
Nincs semmim. Long zárás megvolt reggel. Utána ékem letört az lejött, majd napos dojit vártam, azt túl teljesítette. Ingatanozom közben. Nincs pozim. várok. Túl hektikus fel/le a mozgás várok.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!