Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hathor AD-vel kombinálva nagyon jól hangzik. Remélem nem unják meg a sok kezdő pátyolgatását. :) Hathor pl. mindig pont egy lépéssel jár előttem, amikor én shortolnék, akkor ő már long és fordítva. :)
Köszi a képeket, figyeljük a szintet. :) Hatiban amúgy nekem a hetes pozik jöttek be, a legtöbbnél sikerült 400-600 pontot fogni. (Ha nem ütött ki a stop éppen.)
Régen figyeltem, mert adott egy irányt, hosszú emelkedés után, ha elkezdett csökkeni, akkor esélyesebb volt a fordulat, mondjuk stabilabb volt a kamattartalom. Belépő trade zárva 720-n, ide tettem az LMT-t.
Persze, teljesen más világ, it a likviditás a béka segge alatt sokszor az 1000 db sincs meg. A napi atr meg (nem vagyok a gépnél) de kb 300 pont mostanába ami elég karcsú. Ha meg átlagba nincs még 1% mozgás se akkor értelmetlen erőltetni mert hozam kockázat szempontjából nem hatékony.
Mit jelent az olvasatodban a -18 kamat? Fordulat, vagy hirtelen esés?
Törölt felhasználó2019. 01. 25. 14:07
Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy felkészületlen vagy. Megbántani meg nem akarlak. DT = Day Trade, azaz napon belüli kereskedés Mindig lehet kivételt találni, piaci pletykákra, meg rémhírekre, összeesküvés elméletekre nem adunk. Az USA határidős index piaca megfelel a likviditás feltételeinek. . részemről a továbbiakban: off
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!