Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
mondjuk h 15 -20 percenként jön vmi kötési kényszer, alapból azt mondja, hogy teljesen mindegy a pillanatnyi irány, sokkal magasabban kell keresni a megoldást
én csak azt a terméket szoktam nézni, amit kereskedem 2 monitoron kint van az eurusd és az usdjpy is (+2 pár), sokszor esik vagy emelkedik mindkettő, nézegettem a korrelálást, igazából, ami számítana olyan ritkán van (80 körüli korreláció mondjuk, de ha a setup ott van mindkettőn, akkor a 20% jön be, vagy időben eltérnek a célárak elérései), persze tudom mást nézünk, más alapokon hozunk meg döntést.
A meglőtt setup, eurusd viszonylatban (m5) októberben 83, novemberben 78% hatékonysággal működött, h1 támogatás van. - TA momentum/szignál Intraday hs - gyertaalakzat Elérte a korábbi elemzés célárát (Elliott 2/c), ahonnan fordult. Persze látom a veszélyt, lehet ott valami bull flag formáció, de nincs nálam érzés a kereskedésben. Ha legalább annyira működik a setup, mint a devizák esetében (szerintem igen, max a likvidítással lehet baj), akkor 10 ilyenből, legalább 7x igazam lesz, 3x stop.
Na jó, én nem reménykedek. Kint mennek fel. Bux nem megy most tovább le, hatiban meg nincsenek eladók, aztán ha elindul fel, vissza sem bírom venni. Inkább elrakom a mini hasznokat
Van kis tf-n short jelzés, rsi-n, macd-n. Triggerelt, azaz jó eséllyel működni is fog, illetve már működik. Most a kérdés a tovább, mert egy kis emelkedés után gyorsulhat, vagy ki is hagyhatja a back tesztet, viszont a támaszt törnie kell az eséshez.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!